איזו זוועה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת את הכתבה ובא לי לבכות, איך אפשר ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4196523,00.html
11 תגובות
עמוד 1
  • קראתי מקודם פשוט זוועת עולם בא לי להקיא

• אווווווווווווווווווווווווווווי סורי רק מלראות את הכותרת של הכתבה הזדעזתי! לא מסוגלת לקרוא דברים כאלה!

• קראתי את הכתבה והתמונה לא יוצאת לי מהראש של ילד קטן שמנסה לברוח ולא מבין מה הגבר הזה שאמור היה להגן עליו מהרע שאמא סמכה והכניסה הביתה..מה ילד הזה מרגיש.. אני בקושי מחזיקה את הדמעות..
    איך אפשר להיות מפלצת כזאת?
    אני לא מבינה איך אפשר לקחת ילד בן שנה וחצי...
    זה בגיל של הילדה שלי..
    אני לא מסוגלת לחשוב פשוט... לחתוך לו את הזין בן **** ולתת לו לאכול אותו.. שישרף בגיהנום ושיאנסו אותו כל יום בכלא..
    חלאה
    אין לי מספיק מילים כדי להסביר מה אני מרגישה כלפיו:(

דברו איתי בפייסבוק

• אני רק יכולה להגיד שהלוואי ויאמצו פה את החוק שקיבלו ברוסיה, כל פדופיל יעבור סירוס כימי....
    ואם זה היה תלוי בי, אז עונש מוות זה עונש מצויין לאנשים כאלה ואנסים בכלל.

• מוות זה עונש קל. הייתי מפשיטה אותו קושרת את ידיו מכניסה לו חציל לתחת ושמה אותו בכלוב ובקור של היום שמה אותו בגובה 2 מטר באיזה כיכר סוענת שמרכז המדינה..שירקב שם.
    לא מספיק בשביל למות
    רק מספיק בשביל שיסבול וירצה למות כל רגע נתון בחייו.

דברו איתי בפייסבוק

• מזעזעעעעע
    אני עם אלה צריך לגרום לו לסבול ופשוט כל יום להתעלל בו עד שהוא בעצמו ירצה להתאבד מדינה שלי יפיי נפש מה נעשה

• אני רוצה לבכות פשוט.

• האמא הזאת מסכנה.. אני מרחמת עליה.. היא בטח שונאת את עצמה ולא תסלח לעצמה לעד ובטח לא תכניס שום גבר יותר לחיים שלה.
    הלוואי וישרף בגהנום החרא הזה.. אין...אין מילה שיכולה לתאר אותו..

דברו איתי בפייסבוק

• גם אני ישבתי אתמול בעבודה וניסיתי לדמיין מה עבר על הפעוט המסכן שהוא הכניס לו מאחור וקרע לו הכל..פשוט לא יכולתי לעבוד...זה זוועה פשוט. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה ועומדות לי דמעות. נראה לי הייתי במקום האמא מאבדת שפיות ומכניסה לו מכות עם משהו כבד שהוא ידמם גם. זבל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה