לאורלי ולשאר בנות הפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני הגמדה הראשונה והמקורית שלך. אחרי שקראתי את השרשור שלך, ואת התגובות אליו, לא יכולתי יותר להישאר בשקט ואני רוצה שאת וכל השאר תקראנה את תגובתי ואת הצד שלי לכל מה שנאמר על ידך:
    אני חייבת לפתוח ולומר שהתגובה שלך עם הכותרת "למה זה מגיע לי ולבנותיי?" הייתה בשבילי הלם טוטאלי, ורק מלמדת עלייך ולא עלי. זה לא שהוצאתי אותך ואת משפחתך לרחוב והשארתי אותך חסרת קורת גג....מדובר במשחק, במשהו שאמור להיות כיף ומהנה.

השרשור שלך היה מלא רעל והכפיש את שמי למרות שאת לא יודעת מי אני. אני לא מכירה אותך אישית. נראה לך שהייתי בוחרת להשתתף במשחק ולשלוח משהו כלאחר יד ובזלזול? כל מי שמכיר אותי אישית, כולל כמה בנות מהפורום, יודע שכל דבר שאני מעניקה למישהו אחר נעשה מכל הלב עם כל האהבה שאני רק יכולה להעניק!

זוהי הפעם הראשונה בחיי שאני משחקת את המשחק הזה ואני חשבתי שכל מה שצריך לעשות זה לשלוח לענקית שלי דברים שישמחו אותה. זאת הייתה כוונתי התמימה והכנה מהתחלה!! בשום שרשור שהוא לא ניתנו הוראות לגבי המשחק, ולא היה לי מושג וחצי מושג שמדובר אך ורק על משלוח מנות. כל מה שעמד מול עיני היה איך לגרום לך לחיוך כשתקבלי את החבילות. חשבתי איך לשמח אותך! לא היה לי שמץ של מושג שמדובר בשליחת משלוח מנות שמן הסתם ישמח גם את הילדים!

תדעי לך ששתי החבילות שנשלחו אלייך על ידי היו מלאות בכוונה טובה ובאהבה: מה שנשלח לך בחבילה הראשונה נעשה ע"י אנשים מוגבלים שנותנים הרבה מעצמם בהכנת המוצרים האלה, ונשלח אלייך עם כל הרצון הכי טוב ואוהב שבעולם. כך גם מה ששלחתי בחבילה השנייה – דברים שאני הייתי שמחה לקבל ושהייתי בטוחה שיעלו חיוך על שפתייך!!
    כשאני קיבלתי את המשלוח שלי מהגמדה שלי אני ובעלי היינו בהלם מגודל המשלוח ומתוכנו, ואפילו אז מתוך תמימות ואי הבנת המשחק, עוד לא עלה בכלל בדעתי שאמורים לשלוח משלוח מנות ולא מה שבא לי. דבר נוסף שאני חייבת לציין, ואני לא רוצה שירחמו עלי כי זה לא עניינה של אף אחת, זאת העובדה שהמשלוחים שהגמדה שלי שלחה לי, ובנות אחרות שלחו אחת לשנייה (לפי התמונות שהועלו לפורום ע"י הבנות), נראו מאוד מאוד מושקעים גם מבחינה כספית וזה דבר שאני לא יכולה להרשות לעצמי בשלב בו אני נמצאת כרגע. החבילות ששלחתי לך זה מה שיכולתי לעמוד בו מבחינה כספית, אבל זה לא מוריד בכלל מהכוונה האמיתית והכנה שלי לגרום לך רק לטוב – את זאת שרמשת את הכוונה הזאת בשנאה ובהלבנת פני בפורום ועל זה אין סליחה ואין מחילה!
    אז תיהני לך מהמשלוח שגמדה נוספת שלחה לך, דבר שגם פגע בי כי זאת מישהי שהתחזתה לי והתנצלה בשמי על מה שקיבלת, ולי אין שום כוונה להתנצל על מה ששלחתי! אני לא עשיתי שום דבר רע ומבחינתי שלחתי דברים מאוד יפים ומלאי כוונה טובה!

אני רק יכולה לקוות שלהבא תחשבי טוב טוב לפני שאת פותחת את הפה ויורה מילות שנאה שכאלה על מישהי! אני בטוחה שהבנות שמכירות אותי מהיום הראשון שהצטרפתי לפורום יודעות היטב שאני רחוקה מלהיות הדמות שאת דיברת עליה ושדעתן עלי לא תשתנה!
2 תגובות
עמוד 1
  • סורי שעדיין אני לא דיברתי איתך. .. אני פשוטמעמוסה בעבודה בהיזדמנות הראשונה שיש לי אני מדברת איתך

• סורי שעדיין אני לא דיברתי איתך. .. אני פשוטמעמוסה בעבודה בהיזדמנות הראשונה שיש לי אני מדברת איתך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה