שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות?
    תגידו, איתני חמודי אוהב לישון על הבטן, אבל ברמה כזאת שהוא פשוט לא מוכן לישון על הגב, ואם כבר הוא נרדם על הגב אחרי 2 דקות הוא מתעורר...אני לא יודעת מה לעשות זה ממש מיאש כי אני בלילה לא יכולה לשים אותו על הבטן כי אני לא משגיחה עליו כי אני ישנה אבל מצד שני כשהוא על הגב אני גם לא מצליחה לישון כי הוא ער!!!
    מה עושים?!?!
6 תגובות
עמוד 1
  • חחח מזכיר לי את השירשור הישן שפתחתי בדיוק במצב שלך, ויצא מזה סרטים רעים

• האמת שאצלי הבעיה היא הפוכה.... הנסיכה שלי אוהבת לישון רק על הגב. אבל בהתחלה היא גם אהבה על הבטן והאמת שמתי אותה עם המוניטור....

מבינה אותך

• תראי, אף אחת פה לא תגיד לך לשים על הבטן כי ההוראה ממשרד הבריאות, לא לשים על הבטן תינוק מתחת לגיל שנה..

אבל מה שכן כל אחת תגיד לה איך הילד שלה ישן ואז תוכלי ללמוד מזה...

אני פחדתי גם מאד מזה
    ורק בגיל 5 חודשים הפכתי אותה על הבטן כדי שהשינה תיהיה טובה יותר.
    עכשיו היא יודעת לישון גם ככה וגם ככה
    אבל בלילה היא על הבטן .. (עם מוניטור כמובן)

• מאמי ואת חייבת חתימה חדשה

• מאיפה משיגים מוניטור?
    יש מוניטור נשימתי, זה זה?
  • כן
    בייביסנס

אבל את יודעת
    הוא רק מרתיע
    הוא לא מונע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה