היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
די נמאס לי להכין לשי-אל כל יום מרק לטחון כל יום בבלנדר ולזרוק לפח והיא כזו רזונת
בהתחלה היא ממש אהבה את המבושל אבל בתקופה האחרונה ממש מלחמה על כל ביס
עצות מה לעשות? אני ממש מרימה ידים
9 תגובות
עמוד 1
עוד לא הגעתי לזה עדין שיהיה בהצלחה
למה כל יום? אני הייתי מכינה מרק ל 3 ימים, משאירה במקרר וכל פעם מחממת לה קצת... חבל לזרוק. אפשר גם להקפיא אבל אני לא בעד. מרק טוב ל 3 ימים בקירור כמובן
אני עם נופר גם אני שמה בקירור ל 3 ימים בת כמה היא כבר??? אולי תנסי להוסיף לה כנפיים כוסברה בצל אפשר גם קיטניות או אורז או אפונה או עדשים או קינאוה
תנסי לא לטחון אותו. אצלי למשל הוא בכלל לא אהב מרק טחון. להביא לה ככה את המים האלה, ואת הירקות שצפים בו, אם היא לא יכולה ללעוס אותם עדיין, אז פשוט למעוך בקערה על המקום עם הכפית. בשביל לעבות, זורקים למרק חתיכות קטנות מהרך של הלחם, הוא מתנפח בפנים אבל מאוד רך וקל ללעיסה.
בת כמה היא לא ציינת? אבל זה נשמע לי עוד מוקדם למרק לא טחון
ואני לא מכינה רק מרק....גם קציצות עם תפוחי אדמה....ממרח כבד... או שאני מוסיפה למרק קוסקוס..... שי-אל שלי אוהבת גם מרק אורז. מרתיחים עוף במים ומוסיפים אורז וזה נורא טעים ומזין
את הבורגול/ סולת/ פתיתים אני מוסיפה למרק עם כל הירקות זה לא פסטה שצריך לבשל לפני ולסנן ,פשוט מוסיפים ככה למרק שיתבשל עם כל הירקות