סקר משלוחי מנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבו לנו רשימת המלצה מה לשים במשלוח מנות לגן - רשימה קמצנית משהו

10 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזו רשימה סטנדרטית.. כדי שלא אחד יקבל גדול השני קטן.. כדי שכולם יהיו שווים ולכולם אותו הדבר...
    [/center]
    ]
  • אם הגננת נתנה לך רשימה של ממתקים אז אני חושבת ללכת לפי הרשימה

בטח היא עשתה כדי שכולם יקבלו אותו דבר.

• לפי הרשימה. את לא רוצה לגרום למלחמה בגלל משלוח אחד חורג.

• גם אני הולכת לפי הרשימה של הגננת, למרות שזה כולל אולי במבה וופל והפתעה..
    כשאמרתי לגגנת שנגיד לכל אמא להשקיע 25 ש"ח במשלוח, הגננת אמרה שזה המון והיא לא יכולה לבקש דבר כזה..
    אז אני זורמת עם הרשימה שלה...
  • גם אני הייתי הולכת לפי הרשימה שהגננת נתנה, כדי שאף אחד מהילדים לא ייצא "מקופח"

• אני זוכרת עוד מימי בית הספר שתמיד הלכנו לפי הרשימה דווקא כדי שלא ייצא מצב שמישהו אחד יקבל משלוח מנות מושקע יותר מאחרים ואז האחרים יקנאו...
    מקסימום אפשר לפנק, כמו שכתבו לפניי, בשקית וופלים או במבה בתור בונוס
  • בגלל שאנחנו בגן פרטי
    אז הגננת מכינה לכולם לבד, לפחות זה

• אצלנו גם לי רשימה אפילו בבית הספר
  • מסכיה עם הבנות שצריך ללכת לפי הרשימה.

אם את רוצה תדברי עם אמא אחת או שתיים ותבדקי אם כולם הולכים לפי הרשימה ובכל מקרה אם את רוצה לפנק את יכולה להביא ממתקים בנפרד לכולם ולא כמשלוח מנות
  • אני בועד של הגן והחלטנו פשוט לאסוף כסף כדי שלכולם יהיה בדיוק את אותו הדבר...
    תקני רק מה שיש ברשימה אחרת להב לא תרצה להחליף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה