טוב.סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות משבר רציני שעובר עלי אני מבקשת שתענו ברצינות.
    1. מהיא בגידה בשבילך?
    2. מה הגבול שאת מוכנה להסכים לסלוח? חיבוק,נשיקה? וכו..
    3. אם היית שואלת והוא היה משקר לך?נגיד על ריב רציני שהיה לכם והוא הלך לספר והוא טען שלא סיפר. איך היית מגיבה?
    4. איך היית מגיבה אם שאלת על מגע פיזי וגילית שהוא שיקר? נגיד חיבוק.
25 תגובות
עמוד 1
  • 1. בגידה בעיני זה בעיקר השקר, ההסתרה וגם מגע אינטימי מן הסתם.
    2. הייתי מוכנה לסלוח לבעלי על one night stand שקרה כשהוא היה שיכור עם מישהי שהוא לא מכיר ולא יפגוש בעתיד.
    3. הייתי מאוד כועסת על שקר - אמון זה דבר ראשון במערכת יחסים.
    4. ראי סעיף קודם.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הכל תלוי איך את מגדירה אמון ונאמנות..
    אני בנאדם שמאוד קשה לו לתת אמון באחרים,
    ולכן כל דבר יכול לערער אצלי את האמון..
    וגם התשובות שלי יהיו מחמירות!
    [

• היי
    אצלי אין שחור או לבן בנושא הזה אם בעלי היה בוגד בי לא משנה באיזה מצב הייתי נמצאת נכון יש ילדים משותפים אבל אם אין כבר אימון בבן אדם והזוגיות נסדקת בבגידה אני הייתי חותכת סליחה שככה אני אומרת אבל מגע עם מישהי אחרת אין לנו מה לעשות ביחד.
    ושוב סליחה אבל כל אחת והדיעה שלה פשוט לא הייתי יכולה להאמין בבן אדם יותר וכל הזמן הייתי בודקת אז לא תודה.
    רחל

• 1. מסכימה עם יעל
    2. לא יכולה לסלוח על שקרים, לא יכולה לסלוח על סקס או בכלל משהו מיני או פיזי עם מישהי אחרת (לא משנה באיזה מצב הוא היה ולמה זה קרה
    פייס: ortal_hori
  • אני עם פיתוש,
    סורי אבל לא מסכימה עם יעל על סעיף מספר 2
    אבל כל מקרה לגופו אנחנו לא יכולות לשפוט בלי להכיר את כל הסיפור ואולי הדברים הם לא כמו שהם נראים 

• אני עם רחל דוד
  • כאחת שחוותה בגידה, אשמח לענות שהעיניים נפתחו לי והיום התשובות שלי שונות מתשובות שהייתי נותנת לפני 10 שנים:

1. מהיא בגידה בשבילך? פגיעה באמון: שקר, הסתרה מכוונת, יחסי מין עם אישה אחרת
    2. מה הגבול שאת מוכנה להסכים לסלוח? חיבוק,נשיקה? חיבוק - כן, נשיקה - לא3. אם היית שואלת והוא היה משקר לך?נגיד על ריב רציני שהיה לכם והוא הלך לספר והוא טען שלא סיפר. איך היית מגיבה? לא סולחת על שקר, אבל גם לא ממהרת להתגרש, עושה לו את המוות תקופה ארוכה!
    4. איך היית מגיבה אם שאלת על מגע פיזי וגילית שהוא שיקר? נגיד חיבוק. על שקר אני לא יכולה לסלוח! חיבוק - נגיד אבל בגלל ששיקר על זה אני אוריד לו את הראש
  • מהיא בגידה בשבילך? קשר לא לגיטימי עם מישהי - החל משיחות נפש או שיחות עם אופי מיני או כל קשר שמוסתר שבעצם מציב אלפי שקרים בחיים שלנו.
    חיבוק ונשיקה על לחי זה כלום ! נשיקה בפה.. הייתי חונקת אותו
    3. אם היית שואלת והוא היה משקר לך?נגיד על ריב רציני שהיה לכם והוא הלך לספר והוא טען שלא סיפר. איך היית מגיבה? תקשיבי ,הייתי מתחרפנת עליו , אבל תכלס ,לפעמים כשזוג בכסאח אז נוצר הצורך לשפוך או להתייעץ אצל אחרים .
    לא מתוך כוונה לפגע בבן זוג .ואם יודעים שהבן זוג לא יאהב את זה אז מן הסתם משקרים .זה פוגע אבל אני מבינה את המניע...
    כמו שאמרתי חיבוק זה כלום .אבל כל אחד ואמות המוסר שלו . האם את דתיה? אצל דתיים כל מגע הוא קריטי.

וכמו יעל , הייתי מסוגלת לסלוח על סטוץ חד פעמי . לא כי זה לא כואב לי , אלא כי זה קורה. אנשים מועדים . אבל "מעידה" זו מילת המפתח .יותר מפעם אחת המילה היא כבר "מניאק"
  • 1. כל מה שמעבר ל"שלום-שלום"
  • הנה הוא

• איך הוא נעלם??

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• התשובה האמיתית לשאלות האלה הן כשנגיע לגשר נדע כיצד לחצות אותו. כרגע זה הכל לפי מחשבה בלבד ללא רקע... לא צריך לשכוח שיש גם ילדים ולפעול למענם לפני שפועלים למען עצמנו. אולי אני נאיבית אבל כך אני חושבת:

1. מהיא בגידה בשבילך? - קיום מפגש בסתר וכמובן קיום יחסי מין עם אחרת
    2. מה הגבול שאת מוכנה להסכים לסלוח? חיבוק כן, נשיקה הייתי חושדת על הכל.
    3. אם היית שואלת והוא היה משקר לך?נגיד על ריב רציני שהיה לכם והוא הלך לספר והוא טען שלא סיפר. איך היית מגיבה?קודם כל ברור שהגבר ישקר. הייתי מנסה להוציא ממנו את האמת עד כדי ניצ'וס.
    חיבוק זה יכול להיסלח אבל יחסי מין - אז זורקים אותו מהחלון ומחליפים מנעול.
    כמובן שהילדים צריכים להשאר בקשר עם האבא. הם לא צריכים להיפגע מכך.
    צריך רק לחייך!
  • בס״ד

אצלי בגידה זה שקר או כל דבר שיכול למעול באמון שלי כלפיו
    חיבוק זה תלוי עם מי אבל בסדר עם זה
    נשיקה וסקס פה אני כבר לוקחת את עצמי את הילדים והולכת תת
    וכנראה אני המוזרה היחידה פה
    אבל אם זו מישהי שאני מכירה ויש לי גישה אליה
    חבל לה על החי׳ים
    מכותתתתת

• היי ,
    ראשית - כואב לשמוע על המשבר הרציני שעובר עלייך .
    בגידה בשבילי היא כל מעילה באמון שנבנה בין שנינו.
    מכאן נובעות כל תשובותיי:
    זה לא עצם החיבוק, נשיקה... ואפילו לא יחסי מין עם מישהי אחרת. אסביר:
    בשביל זוג אחד גם מבט סתמי לעבר מישהי אחרת ברחוב - יחווה כבגידה.
    למה?
    כי אלו ההסכמות שהיו בין בני הזוג, שניבנו על ידי שניהם, דברים שהוחלטו בין שניהם. פריצה של זה תחווה כבגידה במרחב הפרטי שהוחלטו בו החלטות פרטיות ששייכות לשני בני הזוג ומהוות את השטח המקודש לשניהם.
    ובשביל זוג אחר קיום יחסי מין עם בני זוג אחרים לא יחווה כבגידה.
    למה?
    כי הם החליטו מראש, שיש להם 'נישואים פתוחים', וזה דבר שמקובל ומוסכם על שניהם.
    אבל, לאותו זוג (האחרון) ייתכן וישיבה במסעדה עם בני זוג אחרים כן תחווה כבגידה - בגלל שזה לא היה חלק מה"חוזה הזוגי" ביניהם...

בקיצור - אני רואה את זה כקצת יותר מורכב מ"חיבוק, נשיקה או קיום יחסי מין מלאים".
    בגידה היא מעילה באמון ומעילה בחוזה הזוגי ששייך לבני הזוג, ושקר הוא בהחלט מעילה באמון...

תרגישי טוב, ומאחלת לך התאוששות עד כמה שניתן...
  • 1. מהיא בגידה בשבילך?
    שקר, בגידה באימון, מגע אינטימי עם אישה אחרת
    לא מוכנה לסלוח לשום דבר!
    3. אם היית שואלת והוא היה משקר לך?נגיד על ריב רציני שהיה לכם והוא הלך לספר והוא טען שלא סיפר. איך היית מגיבה?
    טוב, זה בקטנה......
    הייתי מאוד כועסת!!!!!! עצם זה שלא סיפר מצביע על זה שיש משהו....
    כי אם זה היה תמיד אין צורך להסתיר
    נטלי
  • 1. מהיא בגידה בשבילך?
    -כל פגיעה באמון בינינו: שקר, קירבה רגשית או אינטימית למישהי אחרת...
    2. מה הגבול שאת מוכנה להסכים לסלוח? חיבוק,נשיקה? וכו'..
    -יש חברים קרובים (כולל מכרה או שתיים) שבעלי מכיר עוד לפני שהוא הכיר אותי והן בבחינת משפחה ואין לי סיבה לאסור עליו לתת להן חיבוק ונשיקה על הלחי.
    מעבר לכך אין לו שום סיבה ללכת ולחבק או לנשק בחורות אחרות, בדיוק כמו שלי אין סיבה ללכת ולחבק או לנשק גברים אחרים.
    זה תנאי מוסכם שמקובל על שנינו.
    -הייתי נפגעת וכועסת ומבהירה לו שהוא פגע קשות באמון שלי בו ושהוא יצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לשקם אותו.
    -מאוד מאוד כועסת, אם זה חיבוק חסר משמעות - אין לו סיבה להסתיר או לשקר לגביו.
    עצם זה שהוא שיקר היה מדליק אצלי נורה אדומה שמא יש משהו מעבר לזה...
  • בתור בת להורים גרושים בדיוק מהסיבות הנ"ל אני יכולה להגיד שאין מחילה ואין סליחה על רומן מחוץ לנישואים, זה ירדוף את האישה גם עוד 20 שנה! ולכן רק גירושים זה מה שמגיע לבוגד ,לא ייעוץ נישואין ולא ניסיונות שיקום לקשר הזוגי.
    מצד שני, סטוץ חד פעמי עם מישהי אלמונית -על זה כן הייתי מסוגלת להבליג.
    בגידה בעיני זה קשר אינטימי עם אישה אחרת, לא רק פיזי אלא גם שיחות נפש, שיחות סקס מאחורי הגב שלי וכו'
  • 1. בגידה בשבילי היא פגיעה באמון מכל מין וסוג שהוא (שקר, מגע פיזי ועוד).

2. הגבול שאני מוכנה להסכים לסלוח מבחינת מגע פיזי? קשה לי מאוד לחשוב על זה...
    אני חושבת שאי אפשר לדעת עד שזה באמת קורה (חס וחלילה)... זה מאוד תלוי בנסיבות

3 ו-4 מבחינתי זו אותה שאלה. שקר על סיפור או שקר על מגע אלו שקרים, אולי בעוצמות שונות מבחינת חומרה אבל שקרים. אני הייתי כועסת מאוד. מאוד!
    קשה מאוד להתאושש מדברים כאלו...

בכל מקרה, מאחלת לך לעבור את זה בשלום! שתגיעי להחלטה הנבונה ותתאוששי במהרה...

לפעמים יש משברים בחיים שמחזקים אותנו ואת הזוגיות בפרט. זה נשמע הזוי אך זה קורה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• 1. מהיא בגידה בשבילך? זה עמוק האמת..פיזית ברור,ריגשית גם...בגידה באמון.

2. מה הגבול שאת מוכנה להסכים לסלוח? חיבוק,נשיקה? חיבוק זה לא משו שיטריד
    תלוי איזה כמובן, נשיקה? על הלחי זה מספיק...

אם מצא חבר שיכול לשפוך בפניו אין לי בעיה, אם מדובר באישה אז יש בעיה...לא מקובל עליי.

יקירתי, ביום שאני אדע שהוא _ח"וח) בוגד/בגד הוא יהיה מחוץ לבית באותו רגע בלי למצמץ אפילו, עד שאני אחליט אם לעשות את אותו דבר ולראות מה יגיד....
  • איך הייתם מרגישות אם הייתם מגלות את החיבוק כסימן על החולצה שלו?
    והתירוץ של החיבוק היה שזה היה חיבוק של תמיכה כי הוא סיפר לה על זה שאנחנו בריב?
    ותודה על התשובות
  • ח ר א !!!!!!!!!!!!!!!!!!! כך הייתי מרגישה....
  • הייתי מרגישה די חרא....
  • אוי ואבוי איזה מזעזע
    פייס: ortal_hori
  • איך הייתי מרגישה???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה