הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שלום אולי אתן תוכלו לעזור לי,
    הנני חדשה בפורום ובנושא בכלל,
    אנו נשואים שנה ו7 חודשים,נטלתי גלולות סה"כ חודשיים בחיי אחרי החתונה ומאז אנו
    לא נזהרים ע"מ להקלט להריון.
    התחלנו להיבדק , התוצאות שלי תקינות ,בדיקת הזרע של בעלי היא סבירה אז הוסבר לנו
    שצורת הזרעונים תקינה רק ב- 10% מה שאומר שפתולוגית ראש היא 90% ולכן קשה לנו להיכנס להיריון.
    הוסבר שנוכל להיקלט באופן טיבעי אך זה יקח זמן וזמן אין לנו,בעלי בן 31 ואני אוטוטו 28 ואנו משתוקקים לילד.
    הרופאה הסבירה שהדרך הטובה היא הזרעה.
    בחיים לא חשבתי שאגיע לטיפולי פוריות,ואת האמת שזה מפחיד אותי.
    , קראתי הרבה על ההזרעה אך הייתי רוצה שיסבירו לי מה זה בדיוק.

בנוסף אשמחאם תענו לי על השאלות:
    1.מהם שלבי התהליך בהזרעה? ,זריקות? תרופות? תופעות לוואי?
    האם יש לזה השפעה על הבריאות שלי?האם התהליך מלווה בכאבים פיזיים?
    2.מהם אחוזי ההצלחה על ההזרעה הראשונה בהתייחס לנתונים שלנו? בעלי בן 31 ואני בת 27,שנינו בריאים והבעיה בעיקרון היא בזרע של בעלי כמו שהוסבר מעלה.
    3.האם עקב ההזרעה מושפע מה יהייה מין העובר? או זה כמו תהליך טבעי לגמרי?
    4.אנו מהדרום,אשמח אם יש לך המלצה למרכז פוריות או רופא פוריות מסויימים?
    5.האם בהזרעה יש סיכוי להריון מרובה עוברים או או אך ורק ביצית אחת מופרית?
    6. האם כל התהליך דורש ממני הרבה חופשות בעבודה? בדיקות דם,אולטרסאונדים?
    אין לי מושג על זה בכלל...
    7.אני שומעת הרבה על איקוקלומין..
    בבקשה מה מטרתו,מתי משתמשים בתרופה הנ"ל? בנוסף להזרעה?
    יחד עם ההזרעה? בלי קשר להזרעה?

מצטערת על האורך אך כל זה חדש לי ואני בלחץ מטורף ופחד...

תודה,
    א&א
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לחץ לא עוזר תיהיה רגועה ותדעי שבימינו להכל יש פתרון בע״ה את תיקלטי להריון מהר!!!

בעניין ההזרעה אני לא מבינה אבל יודעת שאי אפשר לבחור את מין העובר - בטח לא בילדים ראשונים - חוץ מזה מה שבא ברוך הבא!!!

בעניין הגיל אתם ממש צעירים ויש את כל הזמן שבעולם...

מאחלת לך ים של הצלחה!!!!
  • כמה שאלות....אני אנסה לענות לך אחת אחת על כולן:
    שלבי ההזרעה- יש כאלו שמקבלות כדורים/זריקות לפני ויש כאלו שעל בסיס טבעי, תלוי מה יחליט הרופא.
    אין בזה שום כאב פיזי ועד כמה שידוע לי גם לא משפיע בריאותית.
    אחוזי הצלחה- לא יודעת לומר לך, מאד מורכב, תלוי ואינדיבידואלי לכל זוג, בכל מקרה רק לעודד אותך שאני נקלטתי לפני מס' שנים בהזרעה ראשונה עם תאומים (שבסופו של דבר רק אחד מהם המשיך בהריון)
    מין העובר- אין השפעה בהזרעה
    המלצה לרופא- אני לא מהדרום ולא מכירה
    חופשות והיעדרויות- ממש בקטנה, זה לא כמו הפריה. עושים קצת ב.דם ואולטרא סאונד בשעות הבוקר המוקדמות לפני העבודה, ביום ההזרעה באים- הפרוצדורה היא כמה דקות ואפשר לחזור לעבודה. אם תחליטי לנצל ימי מחלה ולנוח אחרי- יש כאלו שמאמינות שזה עוזר לקליטת העוברים- להחלטתך.
    איקקלומין- לא השתמשתי לא יודעת

בשורה התחתונה- אל תהיי לחוצה,
    הזרעה זה הכי פשוט שיש,
    זה למעשה פשוט קיצור דרך והקלה לזרעים - מזריקים אותם ישירות שייפגשו עם הביצית, (אם לקחת טיפול כדורים/זריקות יש סיכוי לשתי ביציות) וזה הכל.
    לא כואב, לא מלחיץ, לא כלום.
    תהיי רגועה,
    בד"כ עושים כמה הזרעות לפני שעולים מדרגה,
    הלוואי שיצליח לכם על ההתחלה
  • היי, פשושה ענתה לך על כל השאלות, אבל אני ממליצה לך גם לקרוא חומר באינטרנט. בעקרון הזרעות זה הליך מאוד פשוט כמו בדיקה גניקולוגית, ולא מצריך ימי מחלה אלא רק איחורים אם מתחילה לעבוד בשמונה. את צעירה ויש לכם סיכויים טובים במידה ואין בעיות קריטיות ולפי מה שכתבת אז יש סיכוי טוב! הכי חשוב שתאמיני ותהיי רגועה וזה יבוא!
  • קודם כל המון בהצלחה וברוכה הבאה לפורום המדהיםםםםםם שלנו!!!
    אז ככה.. אני יפרט לך על הכל אך מקווה שלא תצטרכי להגיע כל כך רחוק
    1. בהתחלה עושים הזרעה על בסיס טבעי כלומר ללא הורמונים (כדורים או זריקות) עושים בדיקות דם ואולטראסאונד זקיקים (וגינלי) על מנת לדעת מתי הביוץ שלך.. בזמן הביוץ תקבלי קרוב לוודאי זריקת אוביטרל המשהה את הביוץ עד 36 שעות, בטווח הזה בעלך יתן דגימת זרע והזרע יעבור השבחה , כלומר ימיינו את הזרע הטוב והפחות טוב ואותו יחדירו לך וגינלית , כל התהליך לא כואב בכלל ואינו פוגע בבריאות שלך
    בד"כ לאחר 2-3 סבבים אם אין הצלחה , עוברים לכדורי איקקלומין שמגרים את השחלות להוציא יותר מביצית אחת (הכדורים ניתנים בד,כ מהיום החמישי למחזור)
    אם גם כאן אין הצלחה.. עוברים לזריקות תת עוריות על בסיס יומי (כנ"ל יום חמישי למחזור)
    הזריקות מגרות עוד יותר את השחלות מאשר הכדורים..
    בכל הסוגים של ההזרעות תעברי את הבדיקות דם והבדיקת זקיקים כל יומיים שלושה בד"כ החל מיום 8-9 למחזור
    כל אלו לא כואבים!!
    אחוזי הצלחה- בכל סבב הממוצע הוא 25 אחוז הצלחה.. 10 אחוז זרעונים זה בסדר, השאלה מאיזה כמות?? מה התנועה של הזרע??
    אין שום קשר למין העובר
    איפה מהדרום?? אני מאשדוד אוכל להמליץ לך על רופא מצויין באשדוד, למרות שטופלתי בת"א אצל רופא אחר .. איזה קופ"ח את?
    בהזרעה עם הורמונים יש סיכוי להריון מרובה עוברים, מאחר ומשתחררת יותר מביצית אחת
    התהליך דורש ממך הרבה אולטרסאונדים בדיקות דם כמו שאמרתי, אך לא חופשות מהעבודה , זה עניין של כמה דקות בבוקר
    מקווה שעזרתי..
    בהצלחה!!
  • נשמע שאת מבולבלת ודואגת,
    וזה בסדר להרגיש ככה,
    כולנו היינו בשוק כשהבנו ששאנו צריכות לעבור טיפולי פוריות....
    תמיד ידדנו שזה קיים,
    אבל מי היה מאמין שאנחנו נהיה בסרט הזה.
    אחרי שמתאוששים מתחילים לברר פרטים ומבינים שהשד לא נורא כל כך.
    אז קחי נשימה ותרגעי...
    הזרעות לא פוגעות בבריאותך,
    נכון שלקיחת הורמונים לא תורמת לבריאות האישה בטווח הרחוק,
    אבל מדובר על כמיות קטנות מאוד בהזרעה, אן בכלל...
    תופעות הלוואי קורות בגלל ההורמונים אבל כפי שאמרתי זה כמות מאוד קטנה,
    לא יהיו לך תופעות לוואי,
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בנות,תודה רבה רבה לכןןןן...
    שיחררתי קצת לחץ לאחר ההסברים שלכן,וקראתי גם חומר באינטרנט
    אבל אין כמו לשמוע מישהי שעברה כבר את זה...
    ZOHAR1 אני משדרות והרופאה הפנתה אותי לבאר שבע למרכז בריאות האישה לדוקטור גינקין אם אני לא טועה .
    יש לי תור ל-21 לחודש אני מקווה עד אז להקלט טבעי למרות שזה נשמע הזוי

א&א
  • את יכולה לקרוא כאן על טיפולי פוריות, יש הסבר על הטיפולים השונים כולל הזרעה. מאד מקווה שיעזור..טיפולי פוריות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה