היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי בבית מטרנה אקסטרא קר טו גו. כל שקית מכילה כמות שמתאימה ל180 מ"ל. הבעיה היא שאיו לי בקבוק מכיל 180 מ"ל. הטומי טיפי שיש לי מכיל 150 מ"ל. מה לעשות? איך אדע כמה כמות מהשקית לשים בבקבוק?
11 תגובות
עמוד 1
אם אני נתקעת עם הבקבוקים הקטנים, אני מודדת בעזרת חפץ כלשהו עוד 30 ומ-150 אני משלימה ל-180. הבנת?
תמדדי ביחס של הבקבוק עוד 30.
שמה בבקבוק 150 מים בעוד בקבוק עוד 30 מים ומעבירה את ה30 ל- 150 =180 ושופכת את כל השקית מטרנה. למה להסתבך עם מדידות של הכפית
תמדדי 150 מ"ל מים בבקבוק ותשפכי לקערה, תמדדי עוד 30 מ"ל מים בבקבוק ותשפכי לקערה. תוסיפי לקערה את המטרנה תערבבי טוב ותחזירי לבקבוק 150 מ"ל או כמה שיכנס
נופקי-לא הבנתי..
סמיילי,חשבתי על זה אבל זה אין בזה בעיה של סטריליות?
חחחחחחחחחחח הסתבכתי לגמרי (נדלקתי עליו אש)
לא נראה לי שיש בעיה, תשתמשי בקערה נקיה, אם יש לך קערת שאפשר להרתיח יותר טוב.
חחח אבל אין לי בקבוק של 180 אוף אני שונאת מתמטיקה!
בובה, תעשי מה שאמרתי. אל תסתבכי.
קחי כפית מדידה של המטרנה- תוציאי שתי כפיות שזה 120 תכיני בבקבוק 120 ואם היא עוד תהיה רעבה תכיני 60 עם הכפית שנשארה בטו גו
סבבה סמיילי, תודה רבה! רונ-לי אין לי כפית מדידה של מטרנה... אם היתה לי לא הייתי מסתבכת ככה