סקר מכל המינים .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסקר מיועד לכולן ...
    למי שיש מין אחד , שני מינים וכמות לא מוגבלת של ילדים
20 תגובות
עמוד 1
  • עם אדר לא ידעתי את המין עד הלידה אבל היה לי הריון מאוד מאוד דומה לזה של אלה.
    עם הבנות היה לי חשק הזוי לפירות מכל הסוגים ובכל הכמויות...
    עם אורי היה לי חשק לאוכל אמיתי...

[
    [
  • האם הרגשתן תחושות שונות/דומות לפני שידעתן את מין העובר ???
    זה כולל בחילות , צרבות , חשקים , חולשה, פצעים וכו....

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    לא היו לי צרבות
    בחילות
    שום כלום באף אחד מההריונות
    --------------------------------------------------------
    האם ניחשתם את מין העובר (וצדקתם) ,כולל גם את תחושת הבן זוג ?
    לא ניחשתי/ניחשנו...חיכינו לשקיפות ואז ל 100%לסקירה
    -------------------------------------------------------------------------------------
    מאחלת לך קניות של בגדים ורודיייייייייייייייייייייייייייייייים

• אצלי החשקים מתחלקים ל- 2
    בתחילת ההריון בא לי דברים קרים ובריאים (מיצים טבעיים, פירות , ירקות , גרנולה וכד'..)
    מחודש חמישי (פחות או יותר..) אני מתחילה לאכול 2 שווארמות ביום
  • עד כה הייתי בהריון אחד בלבד

• לי היתה תחושה חזקה מאוד של בן. בשתיהן
  • האמת טפו טפו - בהריון אין לי כמעט שום כלום...

בהריון ראשון - חשבנו בן - והופתענו.

בהריון השני - היתה לי הרגשה שזו בת - וצדקתי
    פייס: ortal_hori
  • הריון ראשון היו בחילות וצרבות והכל מהכל כלום לא פסח עלי
    חשבתי שזה בן ויצאה פושטקית קטנה

• אים לא הייתי בודקת לא הייתי מבדילה ובטח לא בגלל צרבות או בחילות
  • ההריונות שלי היו מאוד מאוד שונים למרות ששתיהן בנות
  • כלהריון אצלי היה שונה, זה בכלל לא היה קשור למין.
    כל הריון ניחשתי נכון
  • אצל להב לא היו בחילות וצרבות בכלל
    אצל נועם היה בחודש הראשון ואפילו שבוע של הקאות
    מעבר לזה ההריונות היו זהים לחלוטין

אצל להב הייתי בטוחה שזה בן - יצאה בת - אמנם טום בוי - אבל בת

• 2 ההריונות (והלידות) היו מאד דומים, צרבות מההתחלה, בחילות ללא הקאות ורעלת הריון בסוף...
    אני ידעתי את המין בשניהם
    בעלי חשב בשניהם שזה בן, וצדק רק בפעם השניה
  • לא זוכרת שההריונות היו שונים במיוחד...

רק שבהריון של רעי רציתי רק סטייקים כל היום
    בהריון של הדר, המון פירות הדר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני לא בודקת מה יש לי בן או בת,במהלך ההריון הייתי בטוחה במיליון אחוז שזה בן,בסוף נולדה בת
    הפעם אני משתדלת לא להתייחס לתחושות כי ברור לי שהן נובעות ממה שהייתי רוצה שיהיה....אבל ההריון הזה שונה מהקודמים,ככה שאעדכן אותך בהמשך בעז"ה אם זה סתם או לא
  • מה שיוצא אני מרוצה

• בהריון של מיכל לא הרגשתי כלום. לא בחילות, לא פצעים, לא עייפות ולא חשקים.
    בקושי הבנתי בעצמי שאני בהריון, כל ההריון העליתי בקושי 5 קילו (עליתי מ - 45 ל - 50...), ורק לקראת חודש 7 אנשים פתאום התחילו לשאול: "תגידי... את בהריון?..." בוקר טוב אליהו, כבר כמעט ילדתי...
    בהריון של רם היה לי קשה. דיממתי כמעט מההתחלה ועד הסוף, אושפזתי כמה פעמים וקיבלתי זריקות צלסטון להבשלת ריאות. העליתי 10 ק"ג ולקראת הסוף סבלתי מצרבות.
    בהריון של אור התחושה הייתה דומה להריון של מיכל, ולכן חשבתי בהתחלה שזו עוד בת...
    עכשיו - אני סובלת מאד מבחילות קשות. יש לי גלי בחילה איומים - אבל לא מקיאה. זה נורא. הבטן עוד לא יצאה, ולא העליתי במשקל (שבוע 9) אבל נראה לי שבקרוב אפרד מהג'ינסים הצמודים שלי... כרגע הם רק מקשים לי על הבחילות... אה, ואני נשפכת במיטה ממש מוקדם, יחסית למה שאני רגילה...
    אני לא יודעת, כמובן, מה יש לי - ותאמת זה לא ממש משנה לי...
  • אני צריכה קודם להגיד את האמת: אני מאוד אוהבת בנות (לא במובן הזה..
  • ההריונות שלי יצאו שונים:
    בהריון של הילדה היו לי חשקים למלוח וחמוץ ולא סבלתי מבחילות והקאות. צרבות רק בסוף.
    בהריון של שקד היו לי צרבות ובחילות מהתחלה, אבל בקטנה. ונמשכתי יותר לשוקולדים.
    בהריון הנוכחי היו בחילות וצרבות מההתחלה וזה היה סיוט! והתחשק לי כל הזמן מלוח וחמוץ, לפעמים החשק משתנה למתוק... בקיצור- משהו לא ברור
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אצלי ההריונות היו די דומים חוץ מזה שבראשון הייתי הרבה יותר עייפה. אבל זה לא מפתיע כי אז עבדתי במשרה מלאה. מבחינת הבחילות, צרבות וכו׳ היה דומה בשניהם.
    בהריון הראשון קיוויתי שזו בת אבל לא יכולה להגיד שידעתי. בהריון שני בהחלט הייתה לי הרגשה מאוד חזקה. ואגב גם לאמה. לקחנו אותה איתנו לסקירה וכשהטכנאית אמרה לה שזה אחות קטנה אמה אמרה ״אני יודעת״ ולא הבינה מה כל כך שמחנו פתאום כי לה זה היה ברור מהתחלה

• עם בן היתה לי תחושה של בן עם רואיקי דימיינתי שזאת בת ..

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה