-
נשמע כאילו הנוכחות של חמתך לא נעימה לה..
גם תאיר נראה לי לא סובלת את אישתו של אבא שלי כל פעם שהיא רק רואה אותה היא עושה פרצוף רציני ומתחילה לבכות!! תצחקי אבל יש לילדים תחושות חבל"ז
חמתי נפטרה אין לי מה לספר לא הספקתי להכיר אותה
-
-
תכל'ס הכי טוב שפשוט לא יתערבו
לבקר אותם פעם בשבוע שעה וחצי ושלום...
-
-
כשילדתי את הבן שלי אז חמתי אמרה: שתתמודד לבד. פשוט לא היה אכפת ממני למרות שידעה שבעלי עובד במשמרות מטורפות ולא יכול לעזור, אני בכיתי פה כל יום. אמא שלי גרה מחוץ לעיר ולא יכלה לבוא ,רק בסופשבוע. אבל כשהיא הייתה באה לבקר היא כל כך עיצבנה אותי שחשבתי לעצמי שאולי עדיף שלא תבוא. רק בגיל שנתיים היא התחילה לשמור אליו שנצא לבלות עם בעלי וגם כל הזמון עם פרצופים.
-
קרן, הוצאת לי את המילים
-
מבינה אותך כל כך!
תשמעי מה קורה אצלי- חמתי עובדת אחה"צ והם גרים רחוק, אז כשהיא מגיעה היא מגיעה ב8-9 בערב ונוסעת חזרה ב12 בצהריים,ואני רוצה שתהילה תישן, 9-10 בלילה זה לא זמן למשחקים. ובבוקר תהילה קמה מאוחר לפעמים. אז בשביל מה היא מגיעה אין לי מושג,אמרתי לה שתגיע יותר מוקדם אבל לא נראה לי שזה יקרה,ואולי יותר טוב כך...מה שחמתך עשתה זה לא לעניין, למה לא אמרת לה שהיא עייפה וצריכה לישון?
לפחות אצלך זה לכמה שעות, אנחנו דתיים אז אנחנו צריכים לנסוע לשישי-שבת אל חמי וחמתי
בעעעעעעע
-
אני כאילו מרגישה לא נעים להעיר... לא רוצה להיכנס לעימות
וחוץ מזה מה זה יעזור?
-
חחחחחחחחחחחח ג'ני הבן שלי גם ככה!! איך שהיא נוגעת בו הוא בוכה...
ולא רק זה שהיא רואה שהוא רדום היא מתעקשת להרים אותו
-
תכלס רוב הסיכויים שזה באמת לא יעזור להעיר...
בגיל כזה כבר אי אפשר לחנך אנשים לצערי... גם החמות שלי קורצה מאותו החומר
-
נוראייי
אני אשכרה לא רוצה להבוא לחמתי מאותם הסיבותתת
אני שונאאאאאאאאאאאאאאאת שישר מרימים מעגלה
והיא אצלי הכוכבת ישר עושה את זה
בגלל זה אני נמנעת ללכת לשם
הם באים לפעם ב............. נושא כאוב ומגעיל תאמיני לי
הן כולן קורצו מאותו חומר!
-
איך אני מבינה אותך אהובתי!!!! אני יודעת כמה השינה חשובה לך, גם השינה של גיא קדושה בעיני. מה עוד, שאם הם לא ישנים, אח"כ הם נודניקים ואת אוכלת את כל החרא!!!
שולחת לך המון