קשרים בהוצאות לאור.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי יש?
    אני חייבת עזרה

11 תגובות
עמוד 1
  • אין לי, אבל אני מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!!!!!!!

• קשרים לא עוזרים.
    את ספר הילדים שלך תאלצי (כמו רבים רבים רבים) להוציא בהוצאה עצמאית.
    הוצאןת לאור מגיעות גם עם חוזים הזויים וגם לא ממהרות להוציא ספרים של סופרים לא מוכרים....

• גיסי הוציא ספר בהוצאה עצמאית וגם אח"כ שכל הספרים של ההדפסה הראשונה נמכרו עדיין ההוצאה לאור לא הסכימה להדפיס לו והוא נאלץ שוב לעשות את זה עצמאית.

• היי אדווה,
    לי יש

• שירשיר,
    חיכיתי שתגיבי, תודה מותק,
    אני אכתוב ל.
    ענבר, כל מילה בסלע,
    לעזאזאל איתם! אם אני לא הבת של עמוס עוז לא מסתכלים עליי אפילו!
    בכל מקום במדינה הזו צריך קומבינות,
    זה כבר נהיה הזוי!

• מאמי - גם אם היית הבת של עמוס עוז לא היו מסתכלים עלייך.

• הזוי כמה שזה נכון אם אין ויטמין p אז את לא שורדת. .

• לינברי, כמה שאת צודקת... אפילו בלי להתכוון

• אין כאן שום עניין של פרוטקציה, אם לא הוכחת את עצמך כסופר שמוכר לא מסתכלים עלייך בכלל....
    וגם אם כן הוכחת עדיין קשה מאוד להתפרנס מלהוציא ספרים כי הם נמכרים במחירי לחמניות טריות, זה טוב אומנם לקוראים אבל זה בא ע"ח הכנסות הסופרים ולא ע"ח ההוצאות לאור או חלילה על חשבון ריווחי החנויות.

• הייתי היום בקניון וראיתי פרסום של סטימצקי לאנשים ש"כותבים למגרה" ורוצים לפרסם.
    אני לא יודעת פרטים אבל תנסי לברר...

מיכל

• אני לא כותבת למגירה,
    הספר שלי כבר אחרי עריכה לשונית וספרותית ורק הוצאות לאור יכולות לעזור לי כרגע.

ענבר- אני לגמרי לא מחפשת להתפרנס מזה, אני עושה את זה נטו בשביל עצמי וקשה לי לקבל את זה שאחרי כתיבה מטורפת והשקעה של שנתיים וחצי אף אחד לא מוכן להסתכל עליי.

הספר פשוט מושלם! מושלם!

אוף!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה