היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבתכניות שונות הם לובשים את אותם בגדים??? כן, אני יודעת שזה מוקלט ובטח הקליטו כמה תכניות באותו יום.. אבל עדיין, שיגידו להם להביא עוד בגדים!! היה לי מוזר לראות את אורית פתאום לובשת את השמלה שהיא לבשה בדו קרב לפני כמה תכניות.. [
18 תגובות
עמוד 1
אני לא רואה את זה כל הזמן אז לא שמתי לב לזה
גם אני שמתי לב לזה...... לא ברור..... אתמול היה חלום. ישנו לאורך כל התוכנית
זה מה שאמרתי לבעלי אתמול
שמתי לב אפילו אמרתי על זה לנתי
לא יוצא לי לראות בקביעות.
גם אני אמרתי את זה לבעלי אתמול, שהם לבושים באותם בגדים ושהם ממש מסכנים לצלם ה-כ-ל באותו היום!!!
זה לא סוד שהם מצלמים באותו יום .. לי זה לא נראה מוזר
העיקר שכולם מסמסים לאורית מוצאי שבת הקרוב..... שידור חי עם בגדים חדשים
בת דודה יקרה שלי שיהיה בהצלחה
בדיוק עכשיו סיימתי לראות את הפרק האחרון!! אני רואה את זה בשלבים.. [
היה כתוב מתישהו שהכריחו אותם לבוא תמיד עם אותם בגדים, כדי שיהיה חופש עריכה
גם אנחנו צחקנו על זה אתמול אבל אני ממש אוהבת את התוכנית, למרות שהיא קיטשית בטירוף
רק עכשיו שמת לב? זה מצחיק לאללה פייס: ortal_hori
האמת שלא שמתי לב מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
כולם מסמסים 11 למספר 5060 לאורית שלום בשעה תשע בדיוק
תודה מראש
אויייי.... הרגע היא הודחה
איזה תוכנית היתה אתמול יא ראבקקקקקקקקק פייס: ortal_hori
אני בדיוק עכשיו רואה... אני גם לא אוהבת בכלל שזה מגיע ל- sms.. הקהל מכור עוד יותר מהמנטורים! חוצמזה ש- מה הקהל מבין במוזיקה?? ככה אין סיכוי שיובל תעוף עד הסוף!!! [