היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר שבוע 5+5 ומתחילת השבוע יש לי דימומים קלים, הכתמות.... כל כניסה לשירותים זה פחד אחד גדולללל.... אין לי כוחות נפשיים לזה בחיי.... רוצה שכבר הכל יהיה בסדר בע"ה... מה בסך הכל ביקשתי??? הריון תקין ובע"ה לידה קלה בשעתה... מי גם סבלה מדימומים ככה??? אצלי זה כרגע לא מצריך פד אבל בניגוב תמיד יש הכתמה או סימני דם קלים...
10 תגובות
עמוד 1
לי היו דימומים קלים בשבוע 5+, במשך כיומיים, כמו שאת מתארת - בניגוב. הבנתי מהרופא שלי שזה די נפוץ בתחילת הריון ואין מה להילחץ יותר מדי. מחזיקה לך
לי היו הכתמות חומות בהירות
אם זה ממש דם זה מצריך בדיקת רופא... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שיר, באיזה שבוע וכמה זמן זה נמשך אצלך?
היו לי הפרשות חומות אומרים שאם זה הפרשות עם דם טרי צריך ללכת להיבדק
לא זוכרת בדיוק... זה היה לדעתי בשבוע 7... זה היה אחרי בדיקת דופק ונמשך בערך שבוע וחצי...
הרבה הריונות מתחילים כמו שאת מתארת... מחזיקה לך "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
גם לי היו דימומים כמו שאת מתארת עד שבוע 8....והיום קוראים לו ינון