היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני ששמתי לה את המסיכה ... הסברתי לה מה זה ומה אני הולכת לעשות עם זה.. ( אני מאד בעד דיבור עם הילד) ושמתי את המסיכה קודם על עצמי. נתתי לה שתשחק עם זה קצת שתרגיש.
אחכ הושבתי אותה עליי מול הטלויזיה ושמתי את הגומי מאחורי הראש אבל מתחת לאזניים ותספתי את המסיכה בצורה פתוחה על העור שלה אבל האגודלים שלי עושים רווח בין העור למסיכה ככה שזה לא בדיוק נוגע.... ואז זה פחות מלחיץ. ואם היא מסתובבת אז אני מסובבת יחד איתה...
בפעם הראשונה היה קצת סירוב אבל ברוך ה' כבר יומיים אני עושה לה - 3 פעמים והיא כמו גדולה יושבת בשקט 10 דקות ככה! בהתחלה באמת התחלנו לשיר ולרקוד לה אבל היא בכלל לא צריכה את זה!
בקיצור- תנסו!
5 תגובות
עמוד 1
רעיון טוב ושירגישו טוב הקטנטנים האלו
יש עוד שיטות, בדרך כלל יש 2 מסכות גדולה וקטנה את יכולה להשים אחת ולתת לה את השניה ולשיר שירים תוך כדי האמת שאצלי היא מבקשת לבד כשהיא צריכה
חכי שהיא תגדל עוד קצת לי יש מלחמות עם דור עם האינלציה הוא ממש מסרב עד שהוא מבין שזה עוזר לו ונרגע