שאלה- דחוף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו בעיה בבית שהדלת פלדלת כולה רטובה מבפנים, וגם כל הארונות במטבח הדופן הפנימית שלהם רטובה, והקיר במרפסת שירות רטוב לגמרי.
    אמרו לי שזה בגלל שאנחנו מחממים ובחוץ קר אז נוצרים אדים, זה קורה גם לכן? הרי אני לא היחידה בעולם שמחממת...

שאני אצרח על בעל הבית או שהוא צודק וזה בגללי והחימום?

תודה למי שעונה, זה יעזור מאוד!

9 תגובות
עמוד 1
  • זה קרה לי כמה פעמים באמבטיה
    אבל לא כמו שאת מספרת ...
    זה נשמע כבר ממש מוגזם
  • נשמע לי מוגזם. מה הקשר לחימום זה לא שאת מחממת את הבית ל 50 מעלות
  • נשמע מוגזם

• גם אצלי זה ככה

• בבית הקודם זה היה לנו סביב החלונות. לא עובש אבל טיפות סביב החלון ובימים ממש גשומים קצת נזל אפילו על הקיר. לדעתי זה קשור לאטימות של החלונות. אבל למה במטבח? נשמע מוזר...

• זה נשמע רק מוגזם

• לי זה נשמע הגיוני... בעיקר במטבח, בגלל שבו מבשלים אוכל, מרתיחים מים וכו'...
    אם יש אפשרות- תפתחי את החלון לאוורר מידי פעם, זה יעזור.
    תחשבי לרגע: כשנוסעים באוטו מחומם, וקר נורא בחוץ, אז השמשות מתכסות באדים... אותו הדבר קורה בבית.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אצלנו יש חלון שפתוח במטבח קצת כל הזמן..
    אבל אצלנו המטבח הוא חדר נפרד - אז אני סוגרת את הדלת והבית לא מתקרר...

נשמע הגיוני אם המטבח או הבית לא מאווררים
  • זה נשמע לי מוגזם
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה