דימומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' ישי שלום,
    היום שבוע 5 + 5.
    לפני יומיים נבדקתי וראו 3 מ"מ ברחם שיתכן וזה שק הריון ובמקביל 14 מ"מ גופיף צהוב. הבטא באותו היום 473 (עלתה יחסית לתחילת ההריון...).
    בכל אופן מתחילת השבוע יש לי דימומים קלים שלא מצריכים תודה לאל שימוש בפד. רק בניגוב אני רואה הפרשה רירי עם הכתה או דימום קל.
    זה תקין? יכול להצביע חלילה על משהו לא טוב? עד מתי זה צפוי להמשך? האם זה קשור למאמץ רב מדי? אני עולה ויורדת במדרגות כל היום עם תיק לא קל...
    אגב, לא יודעת אם זה קשור אבל אני אנמית עם פריטין 7 ותת פעילות של בלוטת התריס מטופלת ביוטירקס...יש לזה קשר?
    תודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    סביר להניח שמה שראו הוא לא שק הריון. עם בטא פחות מ 1000 לא רואים שק.
    הבטא גם נמוך לשבוע ההריון. קשה להגיד מה קורה. בדיקת בטא נוספת, אחרי יומיים, הייתה עוזרת להביו יותר את המצב.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה