האמת שבמשחק השנה ..לידיעת כל הבנות !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת שהתלבטתי המון אם לפתוח או לא את ההודעה הזו .. אז לאור כל התפתחויות האחרות והטחינה של 3 ימיים בטלפון / מייל / מסנג'ר ופייס בוק פשוט נמאס לי ולהדס !!!
    אז החלטתי לספר לכן מה קורה קצת מאחורי הקלעים כדי שתדעו למה יש בנות שביקשו וקיבלו .. יש בנות שלא קיבלו מה שהן רצו .. כי אמרתן שזה לא פייר שזה לא הוגן .. שזה מוציא מהמשחק וכו'

אז יש סה"כ 3-4 בנות שביקשו לגמד מישהיא ספציפית מתוך רשימה של 39 בנות שהשתתפו
    הבקשות נבעו בעקבות זה שבשנה שעברה אותן בנות פשוט נכוו קשה במשלוחים ואני לא מדברת על גודל המשלוח !!!!!! אלא אני מדברת על זה שאם יש בחורה שמבקשת שמי ששולחת לה יהיה בעל הכשר מסויים אז פשוט מה שהיא קיבלה היא לא יכלה אפילו משהוא אחד קטן כמו מסטיק /סוכריה לקבל תתארו לכן את הפנים של הילדים שהמשלוח הגיע רואים ממתקים ולא יכולים לגעת בו כי זה לא כשר אז מה אתן הייתן עושות לא הייתן נענות לבקשות כאלה ???
    ויש עוד סיבות שתרשו לי לא לפרט

ואורטל בפעם הבאה שאת כותבת משהו תחשבי טוב !!
    כי הפדיחה שלך ושל אחותך זה בגללך .. בגלל שאת נכנסת לה למייל וראית את מי היא מגמדת אז אל תאשימי אותנו בזה .. ושכבר ניסינו לעזור לכן ודיברנו בטלפון עם אחותך ולנסות להחליף אתן אמרתן שקשה לכן עכשיו בגלל הבת מצווה
    תכלס אם לי היו אומרים שאני צריכה לגמד את אחותי אני הייתי הכי שמחה שבעולם מה לפנק את האחיינים שלי זה הכי כיייף בעיני אז מה פתאום נפגעתם ונעלבתם שאתן עשיתן את זה ..
    וכן היו הוראות למשחק הכי קל זה היה לרשום חבל שלא עשיתן א . ב. ג.
    כל אחת קיבלה מייל ממתי לשלוח ועד מתי
    וגם בשנים שהיו הגבלה בנות לא עמדו וחרגו אז מה אתן רוצות ..

לקחנו את הרשימה וחילקנו לחצי .. אני והדס לא יודעות מי גמדה את מי באותו החצי .. רק לאחר שאני והדסוש קיבלנו את המשלוחים אז איחדנו לרשימה אחת
    שימו לב שהיו שני מיילים של משחק .. ויש מילים שאני לא ראיתי
    וכל משתתפת שביקשה עזרה תמיד עזרנו .יש מצבים שבמידי ויש מצבים שאחרי כמה ימים מה לעשות שבנוסף לכל אנחנו גם עובדות מחזיקות בית וילדים ולא מקבלות על זה כסף

על המקרה של אורלי אני לא מתייחסת כמעט אלא מבקשת מכל אותן בנות ששפטו את הגמדה הראשונה על מה שפטתן שלא היה ממתקים !!! היא שלחה משהוא אישי בשבילה
    והגמדה השנייה שהתערבה .. רק יש לי להגיד שחבל שלא חשבת עד הסוף כי באמת שרצית לעשות טוב יצא רק רע וחבל שהתערבת .. ושאני באופן אישי עשיתי סימן לייק אני לא ידעתי שזו הגמדה החדשה ..

את לא צריכה לעזוב את הפורום וחבל יהיה אם תעזבי
    ואישית תשאלו את הגמדה שלי איך כעסתי עליה שהיא שלחה לי ממתקים וקראתי לה משוגעת !!!
    כי אני לא אוהבת שיש ממתקים בבית
    רציתי לנעול את השירשור שלא יהיה דיון אבל בעקבות בקשות של הבנות השירשור נפתח

רק רציתי לעדכן אותכם מה קורה כדי שתדעו מהצד שלנו ותאמינו לי שזה על קצה המזלג ויש עוד הרבה דברים שלא אמרתי ..
    וביום א' כן יהיה שירשור ניחושים ..
49 תגובות
עמוד 1
  • יפעתי כל מילה סלע
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• כל הכבוד יפעת !!! רשמת בדיוק מה שצריך היה לרשום וכן! לפעמים צריך לכתוב בצורה ישירה וטוב שכך.

איפה נעלמה כל רוח החג והכייף של המשחק???

שוב המון המון תודה לשתיכן שכבר שנה שלישית ברציפות מארגנות, מסדרות,דואגות שכל אחת תהיה מרוצה בגבול האפשר.
    על השעות הרבות שאתן מ****ות לכל אחת למצוא פתרונות יצירתיים
    על האפשרות להחליף בין אחת לשניה שיהיה יותר נוח וקל.
    בנות יקרות-כנראה שבאמת לחלק מכן אין מושג הכי קטן -כמה קשה זה לארגן כזה משחק שיענה על הציפיות של כולן.

ולהזכירכן שנה שעברה כשהגבלנו סכום ואמרו 100 ש"ח כולל משלוח - עם יד על הלב מי עמדה בסכום הזה????? ואז באו יפות נפש שלא משחקות השנה וגם כבר לא נמצאות בפורום ואמרו "אם אני רוצה לשים יותר למה שיכתיבו לי???" ובגלל התאווה החומרית ל: כמה הכי גדול יהיה המשלוח, בנות אחרות שידם אינה משגת בלשון המעטה ורצו להשתתף פשוט נאלצו שלא להשתתף מתחושת הבושה, עלבון, חוסר הערכה למשלוח שיעשה במו ידיהן ובלב אוהב וגדול.

ושמישיהי תגיד שזה לא נכון.

וסליחה שאני בוטה ואומרת את זה ישירות לאורטל - אבל כמו יפעת -הלוואי עליי שהייתה נופלת לי אחות במשלוח -יותר מתאגר, יותר כייף, ובטח ובטח שיכולתן להשתיק את הענין אם נניח ולא יכולתן לשלוח משלוח גדול -אז תסגרו ביניכן שכאילו כן שלחתן וזהו - מה קרה!!! אז יצא שהייתן צריכות לגמד אחת את השניה, זהו העולם קרס, מישהו מת כאילו מה????????????????????????

ושוב באהבה גדולה וענקית ל חברות נפלאות שעשו עבודה נפלאה- תודה תודה תודה ואני מאוד מעריכה ואוהבת אותכן
    על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • א. אני קודם כל רוצה להגיד, שיפעת והדס עבדו הרבה מאוד, כדי שהמשחק יצא לפועל,
    ועשו רשימות, ובאמת מגיע לכן שאפו על כך.

ב. אני חושבת שחבל מאוד שיש כאן בנות ששכחו את מטרת המשחק, ואת העובדה שמדובר פה רק ואך ורק במשחק, שנועד לשעשע, לקרב, לאחד בין בנות הפורום,
    ואותן בנות פשוט הרסו את חווית המשחק!!!! ושוב חבל!!!!!

אני מקווה שכולנו נדע להפיק לקחים מכל מה שקרה פה,
    ובנימה אופטימית זו - חג שמח לכולן, ותזכרו, מי שנכנס אדר מרבים בשמחה!!!!

• יפעתוש והדסוש
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אתן מקסימות

• נו,די לריב..אני מאוד שמחתי שהייתי צריכה לגמד את אחותי הפיקשוש היה שאחותי מכירה אותי טוב וכמו שאמרתי להדס היא חפרה שזאת אני ואני שיחקתי אותה שלא...ואני מכירה את אחותי,אמרתי להדס שצריך למצוא פתרון ומכיון שהמחשבה היתה שאולי אורטל נכנסה למייל וקראה שאני מגמדת אותה,בכל אופן כדי לנסות ולהציל הדס שלחה לי הודעה לפלאפון ששולחים לי הודעה פקטיבית למייל שימצאו לי גמדה חדשה.הבעיה היא שאני לא קיבלתי את ההודעה הזאת וחשבתי שאין ברירה ואני יוצאת מהמשחק.בקיצור כדור שלג שגדל ומה לעשות שבסוף הוא התפוצץ הכול הוא בלי כוונה ,אחותי רצתה לרדת מהמשחק למרות שגם אני אמרתי לה שנמשיך ונשחק גם אם אנחנו יודעות אחת על השניה...אחותי לא רצתה,הדס ויפעת ניסו למצוא לי מישהי חדשה אבל לא הלך...בכל אופן מצטערת אם מישהו נפגע,זה כל הסיפור וממש חבל שזה הגיע למימדים כאלו.זה רק משחק.אוהבת את כולכם.שבת שלום
  • נורא נחמד שמדברים עליי פה מאוחריי הגב בלי בכלל לנסות ולעדכן אותי
    פייס: ortal_hori
  • ועוד משהו אחרון אחד שמרגיז אותי - בנות פותחות פה הודעות והן נמחקות, ננעלות, בלי שום הודעה מוקדמת......קצת חוצפה, לא?
  • אני והדס לא חיות בסרט
    זה מה שאחותך אמרה
    אז תפסיקי להיות כאילו את נפגעת
    ותאמיני לנו שלא חיפשנו חיים קלים
    וכן הייתה הגרלה
    למה אני צריכה לברר גם איתך? ??
    תאמיני שהספיק לי כל השיחות הטלפון השבוע מהבנות בפורום

• אחותי לא אמרה שום דבר כזה, הרגע דיברתי איתה, היא היתה בשוק ממה שכתבת.

את אומרת שהיו הוראות ברורות - אם היו - אז איך קרה מה שקרה עם אורלי?

לא קל לנהל משחק כזה, אני יודעת, ולרגע לא שמתי עצמי במקומך. אבל או שעושים כמו שצריך - או שלא עושים.
    [email protected]
  • אורטל

• מה את לא קיבלת מתי צריך לשלוח ומת ואיזה כתובת לרשום
    או שהייתי צריכה לרשום כמו. . צריך לשים במבה +סוכריה+שוקולד
    עד איזה רמה הגעת. ..מה אי. אפשר להפעיל את הראש
    ותאמיני לי שהיו כאלה שלא היו בטוחות בעצמן ואז הן שאלו אותנו ואפילו שלחו תמונות
    אם זה בסדר המשלוח! !!!!!!!
    וזה שאורלי קיבלה משהוא בשבילה ולא ממתקים . זה זה בלאגן
    סליחה אבל זה מראה הרבה
    רק כדי להסביר לכן המשלוחים שאורלי קיבלה מהגמדה הראשונה עלו לה באיזור 150ש"ח
    וכמו שאמרת אני את המסכנות שלי הסקתי גם
    וחבל בגלל כמה בנות המשחק נהרס שכבר משחקים אותו 5שנים
  • נוגה - אני לא מגזימה - זכותי לומר את דעתי.

אם עושים הגרלה - אז עושים כמו שצריך, אחרת השידוך בנינו לא היה קורה - מילא אם רק אני הייתי מקבלת את אחותי, מה שממש לא הפריע לי, אלא להיפך - אבל זה נקבע דו כיווני. צר לי, אבל הגרלה זה לא יכול להיות - זה הרבה יותר מזה.

אני התאזכבתי ולא רק אני. אין לי עוד כוח ולא זמן להמשיך ולדוש בנושא - אני את שלי אמרתי וזכותי לומר את זה, זה פורום פתוח (אלא אם כן גם את ההדועה הזו ינעלו)

[email protected]
  • אוקיי תכתבי מה שבא לך. הבנתי.

• יפעת - אני לא הייתי צריכה לקבל הוראות - כי אני כר מכירה ומשחקת את המשחק הזה מהשנה הראשונה.

אבל בשביל הסדר הטוב ולמנוע בעיות כמו שקרו - כן! היה צריך לרשום בדיוק מה החבילה צריכה לכלול! לא ברמה המטופשת שאת כותבת - אלא בדיוק כמו שהיינו כותבים בשנים קודמות - מתנות קטנות לילדים, ממתקים ומשהו קטן לענקית. זה הכל. וכן, תאמיני לי שזה היה פותר לך את כל הבלאגן שהיה.

עזבי, אין לי כוח לטחון מים - עובדה שיש בנות שמסכימות עם דעתי....סורי. אני את שלי סיימתי להיום.

[email protected]
  • את סתם נכנסת לדברים שאת לא מבינה ולא יודעת
    זה פורום פתוח ואת הדעות והפה שלך כולן מכירות.
    אני מודה שנעלתי את השירשורים כדי שלא לא ידרדר למקום אחר. את יודעת שני בנות מקסימות יומיים בכו בגלל כל הדברים שכתבו למה לתת למצב כזה להגיע
    בגלל משלוח סליחה!!!!!!!!
    אבל אני חושבת שאנחנו מעבר לזה
    ונוגש תודה אני גם יודעת מי קיטרה, , אבל גם את מי היא גימדה ואם זה לא מראה על הגרלה אז מה! ,,,,,,,,,,

• יש לי אחלה פה - רוצה נשיקה?
  • תאמיני לי שהבנות גם קיטרו לנו וניסינו למצוא גם לזה פיתרונות. ..אבל הרבה לא הצלחנו אז מה לעשות
    זה כולה משחק. ופשוט חבל שזה ידרדר למצב כזה בגלל משחק!

• נוגע- כן השתתפת, ראיתי את המשלוחה שלך
  • אורטל את קצת מגזימה.
    רוב הבנות פה בפורום מכירות גם אישית אחת את השניה , והן בקשר גם מעל דפי הפורום , אז טבעי לחלוטין שתצא למישהי משהי שהיא מכירה.
    ואני לא חושבת שזה רע לבקש משיהי לשלוח לך דווקא ההפך
    יפעת והדס עושות פה עבודה מעל ומעבר זה לא פשוט לארגן ולעשות את זה יש עוד דברים שהן עושות ויעשו.
    ואם דברים מדרדרים פה למקום שהם לא צריכים להגיע יש פה את המנהלות בשביל זה הן פה .
  • זוכרות את זה משנה שעברה!!!
    ישבתי, הכנתי, דאגנו שזה יהיה בדביק כל הזמן ואף אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא עמדה בזה לכאן או לכאן.

היה נראה זה די ברור לכלן מה העלויות ובאמת
  • ממש לא בכו!! אף אחת לא בכתה לי..רק הכוונה היא שלכל אחת יש דרישות שונות!
    ואי אפשר לקלוע לטעם של כולן, ויש כאלה שמבינות את זה ויש כאלה שלא...
    לדוגמא בפורום השני יש כאלה שבכלל רק רצו שמישהו יפתח משתמש עבורן ויכתוב בוקר טוב יפה אחת...לעומת זאת יש כאלה שבשנים קודמות זה לא מצא חן בעינהן- וכל זה בסדר! השאלה איך מתמודדים עם זה.

והמשלוח שלי לא היה קשור, זה היה נטו חברה שדאגה לחברה אחרת.

• חבל שהפורום הזה מתנהג בצורה של גנון, ואני לא ארחיב על זה.

תודה למנהלות
  • יפעת

קודם כל, שאפו על ניהול המשחק למופת
    באמת עשיתן מעל ומעבר לדאוג לכולן.

נכון, חבל שהתערבתי והתנצלתי בשם הגמדה האמיתית של אורלי שבאמת באמת עשתה מעל ומעבר. עשיתי טעות, התנצלתי, שלחתי גם לגמדה האמיתית התנצלות דרך שני צינורות...
    הגדולה שאמורה להיות בפורום שלנו היא לדעת גם לסלוח על טעויות, ואף אחת לא רשמה על פני כל ההודעות שהיא סולחת לי, שהבנתי שטעיתי ואני אוכלת סרטים מיום רביעי ועד היום, בקושי ישנה ובקושי מצליחה לתפקד. עשיתי טעות ענקית, אמרתי את זה מספר פעמים.
    בגלל זה אני גובה מעצמי מחיר מאד יקר ומבחירה עזבתי את הפורום.
    בגלל שפגעתי מאד מאד במשתתפת בפורום - הגמדה האמיתית של אורלי - אני לא יכולה להמשיך ולחלוק כאן מקום.

ושוב תודה על כל הניהול של המשחק, עם כל הבלת"מים שקרו בדרך.
  • לגמדה השנייה של אורלי,
    אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב, את התכוונת לטוב
    וכולנו משפחה וצריך לדעת לסלוח כאשר מבקשים סליחה!!!!!

• פייס: ortal_hori
  • הלווווווווווווו-בנות... מדובר ב-מ-ש-ח-ק
  • נוגה את רחוקה. . וקשה לדבר איתך בטלפון ולבכות לך.
    המשלוח של לינבר אלייך נכון את צודקת שזה של נטו חברה אבל במסווה של המשחק!!!!!
    ולמה שלינבר אמרה סליחה שחשפתי. . שהיא שולחת לך כדי שיהיה לך התחלה כיפייתי אז מה לא להתייחס! !!!
    ודרך אגב הייתה עוד מישהיא מקסימה שרצתה לשלוח לך רק שתדעי וזה גם במסגרת המשחק.
    גמדה חבל שזה מה שאת חושבת שאת צריכה לעזוב כי ברגע שאת לא תגיבי ישר ידעו מי את.
    אז עשית טעות /לא חשבת עד הסוף מה קרה? ????סוף העולם הגיע?????????את בן אדם מקסים וחבל שתעזבי.
    מכל מקום רק שתדעי אני אסיים את העבודה ואתקשר אליייך

• גמדה אין לך מה לעזוב , טעויות כולנו עושים בחיים
  • יפעת
    את לא אמורה לדעת מי אני
    רק הדס וחברה נוספת אמורות לדעת מי אני...
  • מה נראה לך שאחרי כל הפיצוץ שהיה אני לא אדע. . נכון אני באמת עד אתמול/שלשום לא ידעתי כבר התבלבלו לי היום. ולא ענית לי רציתי להגיד לך משהו שלא קשור לפה

• הגמדה של אורלי - תגידי את בסדר???? לסלוח על מה , מה הרגשי הנחיתות האלה

והאמת.... את מתחילה להעלות מחשבות מי את אז עדיף בשבילך שלא תמשיכי.

להעלב? לעזוב את הפורום?? נו די מה את ילדה קטנה???!!!

רציתי לעשות משהו טוב, שבא מהלב ואת יודעת מה תשאלי את הדס אם אני לא שלחתי לה מייל בהול שתתן לי את הכתובת של אורלי שגם אני אשלח לה משהו שיעשה לה טוב על הלב.(מוכנה לצרף לכן את התכתובת ביני לבין דסי)
    זה היה לפני שהבנתי שיש 2 גמדות.

1. הראשונה שקיבלה לגמד והשקיעה בכום לא מבוטל של כסף ורצתה משהו אישי בשביל אורלי ולא רק ממתקים חומריים.
    2. את- כגמדה שרצה לעשות משהו טוב- חשבת על משהו טוב שקצת יצא משליטה והבנות פרגנו לך לאורך כל הדרך ואת יודעת מה ?!@# אם לא ייתי מתנצלת שאת עוד חסויה/גמדה שמתנצלת בשם מישהי אחרת זה היה עובר בלי שאף אחת הייתה קולטת את זה.
    בבקשה בואו נחזור להיות שמחות ולהנות עוד ממה שאפשר שקשור למשחק, אני אוהבת אותך, את הגמדה הראשונה וגם את אורלי( מותר לכעוס לפעמים וצריך לדעת גם לסלוח ולהרפות)
    על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • יפעת ,הדס- באמת כבוד לאיך שניהלתן את המשחק.
  • לא השתתפתי במשחק,
    אבל קראתי את כל ההודעות שקשורות אליו במשך התקופה,
    ואני חייב לציין שאני פשוט בהלם.
    כל כך הרבה בנות עם לב רחב, נדיבות, טובות ובאמת רוצות להביא אושר,
    ובסוף זה מה שיוצא!?!!?!?
    די!!!
    לאורטל יש פה מצויין, מלא בעצות טובות ומילים חמות!
    לגמדות הראשונה השניה ואחת לשנה הבאה של אורלי, היה רק מטרה אחת: לשמח את אורלי.
    הדס וקושקושוני שעושות הכל בהתנדבות, באמת כל מילה מיותרת....תחשבו כמה בילבול מוח כרוך בכל זה....

תדבקו ברוח החג, ומספיק לטחון שטויות!!!!!
  • מטרת משלוח המנות זה נתינה מכל הלב ולא קשור לסכום ולא קשור למה את תקבלי בתמורה. צריך לשמוח ולהנות מהמשחק.
    אני אישית השקעתי בממתקים ומשחקים חמודים (ולא יקרים) לילדים מבלי לקנות מתנות לאמא. אז זה עושה אותי לא בסדר?
    אני אישית נהנית מהמשחק מזה 3 שנים.
    צריך רק לחייך!

• את האמת אני מבחינתי לא משתתפת ולא מארגנת
  • תגידו מה נסגר אתכם אני קוראת וממש בהלם תירגעו כולם מה אנחנו בגנון
    יפעת והדס עשיתן עבודה מדהימה
  • טוב... כל עוד אמשיך לראות את השם שלי מופיע כאן בין השורות אני בהחלט אמשיך להגיב (למרות שכתבתי כבר שהנושא הזה מבחינתי הסתיים), אבל לא אתן לאף אחת להכפיש את שמי!!!

אז למי שלא הבינה עדיין....האכזבה והעצב שלי נבעו אך ורק בגלל שלא הייתה שום התייחסות לבנות שלי במשלוח מנות. וכן, אני בהחלט מתכוונת לממתקים! (אני לא צריכה לפרט מה עושה סוכריה על מקל לילד נכון??) והעצב של גל הוא העצב שלי. נקודה.

למה הפככן אותי??? מה, אני גרה בווילה, נוהגת על מרצדס וציפיתי למשלוח שלא יעלה פחות מ- 500 ש"ח???כולל ממתקים מהדיוטי-פרי???
    אז מירב, שרית, מומ ועוד כמה בנות שכבר באמת אין לי כוח לחפש את שאר השמות שלכן... תרדו מהעץ שטיפסתן בבקשה!!!

המשחק הזה נערך במסגרת פורום הורים לילדים ולכן כן ציפיתי שכן תהייה התייחסות לבנות שלי (והאמת - רק לבנות!! באמת!). בשבילי ילדי הפורום הם חלק בלתי נפרד מהפורום ומכל המשתתפות כאן.
    (ורק כמה דוגמאות כדי להמחיש לכן:
    בקיץ האחרון פגשתי את גנית וילדיה בבריכה ביבנה, זאת לאחר שזיהיתי את ספיר בבריכה ואז התחלתי לחפש אותה...
    גם בקיץ האחרון הייתי יום שישי אחד בקיפצובה ואז בתוך בריכת הכדורים ראיתי את ילדיה של תמי.. ומייד חיפשתי גם אותה...)

אז כן, כשאני אומרת התייחסות, אני מדברת על ממתקים (שזה באמת המינימום והבסיסי לקבל במשלוח מנות! ולא מדברת כלל על משקחים או דברים אחרים) וכפי שכבר סיפרתי לכן, פעמיים ניגשתי לסניף הדואר עם גל שהיא כבר בגיל שמבינה עניין, ואני עוד הכנתי אותה לפני, כי היא ראתה כשאני הכנתי את משלוח המנות והסברתי לה שגם היא תקבל משלוח מנות בימים הקרובים... כי לי זה נראה הכי טבעי שבעולם שגם ילדי הפורום יקחו חלק מה"חגיגה" - עובדה, אין פה אחת שלא כתבה כמה הילדים שלה נהנו מהמשלוח... ופעמיים נאלצתי לראות את העצב הזה בעיניים שלה כשראתה מה שראתה (הכוונה - שום דבר לא בשבילה...) ופעמיים נאלצתי לשקר ולהגיד לה שלא, שאני נורא מבולבלת וזה לא משלוח המנות... הוא כנראה יגיע בעוד מס' ימים...).

אם המשחק הזה היה נערך במסגרת אחרת, נניח עבודה, אז כמובן שההתייחסות במקרה הזה הייתה שונה וממש לא הייתי מצפה ליחס כלשהו לבנות... ושמישהי תגיד לי שאני טועה!!!

ומירב יקירתי - אל תעשי לי חשבונות בבקשה של עלות משלוח המנות, כי אני ממש לא שם!!!

לגבי התנהלות המשחק, למען האמת, לא היה לי מושג שלך מירב היה חלק בעניין, חשבתי לתומי שרק הדס ארגנה את זה, כי רק ממנה קיבלתי את האימיילים אבל לאור מה שכתבת, נראה באמת מסובך, מורכב ולא קל בכלל... וממה שכתבת, אני מבינה שכנראה שלא רק אצלי היו בעיות... רק שאני בחרתי להוציא את זה החוצה...
    אבל מאחר וכל ההתנהלות שלי הייתה מול הדס אז אני חייבת לומר לך תודה הדס
  • מתוקה אם הכוונה היא אלי אז שמי הוא לא מירב !!!
    ההתנהלות שלך הייתה מול הדס כי את היית ברשימה שלה
    ואני לא מחשבת לך כמה מה כל דבר עולה ..זה השיקולים שלך ואת האמת לא איכפת לי

• אני רוצה רק להגיד ל, למרות שהשתדלתי לא להתערב
    שזה פשוט גועל נפש מה שנהיה מזה
  • אורלי למה לא פשוט להבין שעשית משהו שלא בסדר...

שרית את צודקת. מה שנהיה פה במשחק מגעיל...
    באמת היה אפשר פשוט להוסיף ממתק וזהו....

• הדס ויפעת היקרות
    כל הכבוד לכן שלקחתן על עצמכן את האתגר הזה

• חבל ששכחו כאן שמטרת המשחק היא לתת ולא למדוד כמה נתנו לי עכשיו או בשנים קודמות,כמה נתנה זו לאחרת וכו'....

אני תמיד שלחתי באהבה וקיבלתי באהבה ! לא משנה מה הגודל והכמות..הכיף
    להגיע לדואר לקבל חבילה זה תענוג לדעתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה