קטע הזוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל שאני חולה (ובהריון) והיה גשום והייתי עם ילדון בבית, ולא היו תורים לרופא שלי, אמא שלי שכנעה אותי להזמין הביתה רופא ממכבי

בחיי, אם לא הייתי מרגישה כל כך רע, הייתי מתפוצצת מצחוק, זה היה כמו מערכון מארץ נהדרת.

נכנס אלי סבא נחמד שבקושי מדבר עברית, אומר לי "שלום, את בחורה מאוד יפה את יודעת?"
31 תגובות
עמוד 1

• די!!!!!!!!!!!!!!!
    את בהריון?????
    בשעה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא אכן הזוי, אבל לפי המשפט האחרון שלו אני בטוחה שאם הוא היה בודק לח"ד דופק וחום התשובות שהוא רשם היו מדוייקות.
    נראה שלא יהיה מנוס מללכת מחר למוקד
  • את בהריון?!?!! מזל טוב יקירתי!!!
    באמת הזוי הקטע עם הרופא

• בשעה טובה מותק
    אנחנו הזמנו פעמים רופא מכבי הביתה ופעמים הוא נתן הבחנה לא נכונה מאז אני לא מזמינה
  • תשמעי - דבר ראשון הוא צודק - גם את בחורה יפה וגם בן אדם טוב
  • גם אני חשבתי שאני סנילית ..

• פייס: ortal_hori
  • באמת הזוי. ..
    והמון מזל טוב על ההריון
  • יפה לך לבשר ככה, בין השורות
  • מזל טוב על ההריון
  • תגידי לי, את השתגעת???
    אותי הסיפור הזה נורא מפחיד... לא יודעת... נשמע לי כמו עוד איזה dirty old man.
    וחוצמיזה... מה את מודיעה ככה?... מה, לא מגיע לנו קצת דרמה, קצת מתח... ריגושים... עניינים... דמעות???
    ככה מודיעים?? ככה???
    ולמה לא דיברנו הרבה זמן??...
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל אהבתי את הבדרך אגב שאת מודיעה שאת בהריון

• באמת נשמע מפחיד... והזוי

• מזל טוב על ההריון

• אתן צודקות, פשוט בגלל שאני פה פעם ב-, היה נראה לי מוזר "לבשר"

• את בהריון???
    בשעה טובה!! המשך קל, תקין ומהנה
  • רגע - מה הולך להיות לך - עוד זיו או זיוה?
  • יש לי זיוה
  • את לא ידועת כמה אני שמחה בשבילך
  • תודה מותק, למרות שזה מוזר, אבל הפעם כל כך לא שינה לי, עוד פחות מבפעם הראשונה
  • העיקר שהם יצאו בריאים ושלמים
  • מזל טוב על זיוה
    פייס: ortal_hori
  • תודי שהמצאת את הסיפור הזה רק כדי לבשר על ההריון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• יעל 0 עשית עבודה נהדרת בהוצאת כל הפרטים הרלוונטיים, כל הכבוד!!!!
  • ענבר, הפרט הכי חשוב זה שהילדה חסודה כבר מגיל כזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה