די נשברתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת מייבש כביסה! זולל חשמל עושה את הבגדים לא נעימים אבל אין ברירה!!!
    רק שאין לי איפה לשים אותו
15 תגובות
עמוד 1
  • אני גם בדרך כלל לא משמשת במייבש
    אבל הוא מאוד עזר לי חורף שעבר עם הבגדים של דור
    הבעיה זה באמת מקום אצלי זה מייבש מעל המכונת כביסה ככה שזה חוסך מקום
  • על המכונת כביסה

• אם יש לך מכונת כביסה עם פתח עליון זו בעיה....
    אם הפתח צידי אין שום בעיה.
    אין לי מושג איך היינו שורדים בלי המייבש....

• אין לי בעיה להיות בלי מייבש בקיץ כי הכביסה צ'יק צ'ק מתייבשת, אני תולה בחוץ ובמתקן תלייה יש לי מקום לאיזה שלוש כביסות.
    בחורץ זה יותר בעיה, אני זוכרת שהתקלקל לנו המייבש והכביסה עלתה על גדותיה, פשוט לא היה לי איפה לתלות, ולקח איזה שבוע עד שהכל היה יבש.

אז אומנם אפשר להסתדר בלי מייבש, אבל אני מאוד נהנת שהוא אצלי, ככה גם צריך פחות בגדים לילדים, כי מכבסים, מייבשים ואפשר ללבוש את אותו הדבר שוב אחרי כמה ימים. (ברור שיש להם מספיק, חליפת פוטר לפחות ליום)

את המייבש אני שמה מעל המכונה.

רותי
  • לנו אין מייבש - בשביל כמה ימים של גשם? אין לנו גם כסף מיותר בשבילו.....
    פייס: ortal_hori
  • אני לא אוהבת על המכונה כי זה חוסם לי את כל המקלחת. אין לי חדר כביסה...
  • אני לא הייתי יודעת מה הייתי עושה בלעדיו!
    יש לי מאז שליאבי נולד כמה שזה זולל חשמל אין ברירה. .
    תקשיבי קטע בחשבון חשמל האחרון חטפנו חשבון מהסרטים אז אמרתי לבעלי טוב אני ייבש על המתקן יום וחצי הכביסה לא התייבשה חטפתי קריזה וזרקתי למייבש ותוך שעה הכביסה יבשה וחמימה

• גם לנו אין.
    היה - מאז ששבק חיים לא קנינו אחר.
    אנחנו מסתדרים בלעדיו... (הרבה פעמים דווקא בחורף כשהמזגן פועל, זה מייבש את הכביסה ממש מהר! ובקיץ בכלל אין בעיה...)
  • אורטל הסלון שלי נראה כמו לא יודעת מה וזה כבר הפך לבסיס קבוע. ואני לא ממשיכה לכבס כי איפה אני "אתלה"?

• גם אני נשברתי.
    לוקח לכביסה שלי יומיים להתייבש!!
    ועכשיו ליאור מתעקשת לישון עם תחתונים אז זה אומר שלפחות סט מצעים אחד, ובד"כ שניים, כולל ציפות כפולות כדי שהשמיכה תרטב כמה שפחות

• גם לנו יש מייבש, לא היה לנו מה ללבוש בלעדיו...

אצלנו יש הרבה גשם, ובבית אין לי איפה לתלות, כך ש....

• אני נשברתי אחרי הלידה של איתן. נמאס לי לחכות יומיים ליום בלי גשם, לשים 3 מכונות, לתלות ולקבל את המבול אחרי שעה.
    אם הייתי תולה בבית הייתי צריכה עוד דירה השבילי כי המתלים יתפסו את כל המקום.
    שונאת כשכל הבית נראה מכבסה
    גם ככה דברים עדינים אני תולה בבית וזה מעצבן אותי
    וגם אני חשבתי שהבגדים יוצאים לא נעימים, אבל הופתעתי לטובה. דווקא מצעים ומגבות יוצאים רכים ונעימים. נכון שזה הורס בגדים אבל דברים שחבל לא מייבשים. רק בגדים יומיומיים.
    אצלי הוא על המכונה אבל זה לא במקלחת אצלי

• לנו אין מייבש, אני מסתדרת בלעדיו

• אצלי הוא בחדר האמבטיה מעל המכונה

• גם לי יש ולא מסוגלת בלי למרות שבעלי כבר קיטר שאני מפעילה בלי הפסקה אבל בעיקרון קנינו אחרי ששקד נולדה ורק למצעים ומגבות והכביסה של שקד וכמובן עכשיו גם יהבצ'וק ועכשיו בימים המאפנים בהחלט מכניסה עוד דברים אבל מצ'מלסת על 2 מכונות מייבש אחד כי הרי לא הכל הולך למייבש והוא נמצא אצלי באיזה חדר של בעל הדירה שהוא מעין מחסן בשבילי כי באמת אין לי איפה לשים ויש שם חלון אז כשאני מפעילה אני פותחת את החלון ומי שלא רגיל לא יודע איך אני רגילה מהבית והמגבות שלא במייבש בפרט בשמש יוצאות דיקט ובמייבש רכות סוף הדרך ולפני שקנינו היינו סוחבים מגבות ומצעים למייבש של אמא שלי מה לעשות אני מפונקת רגילה למייבש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה