היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם לי היו דמעות בעינייםרק מהתיאור! ו...כמעט מעכתי את המחשב
איזה מתוקי
מי חשב שהוא מפלצת , ילדים יש להם רצונות ודברים שגם הם רוצים הם פשוט קטנים ולא יודעים תמיד איך להוציא את זה בשביל זה אנחנו שם בשבילם
מאמי , כל הכבוד לך שאת רואה את זה, ומסוגלת לספר את זה. זה מה שעושה אותך אמא כל כך מדהימה... כי נורא קל להישאב רק לקשה ולרע, וקצת לשכוח את הרגעים האלו...
ואייייייייי כולי צמרמורת ! מי חשב שהוא מפלצת? הוא ילד, נשמה, ילד עם טמפרמנט
כל הכבוד לך
עמיתוש את מדהימה בחיי...
[ [
אני עם דמעות
מקסים
מאמי מכל הסיפורים שאת מספרת עליו, אני רק מבינה עד כמה קשה לו... אף פעם לא חשבתי שהוא מפלצת מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מתוק!!!
איזה ילד מקסים עם כ"כ הרבה מודעות עצמית!!
כל הכבוד לו
מעולם לא חשבתי ששילה מפלצת או משהו בכיוון...
היי עמית דבר ראשון כל הכבוד שאת מחפשת דרכים יצירתיות כדאי לעזור לשילה. דבר שני שילה בכלל לא מפצלת רחוק מלהיות או ילד בסך הילד ילד שלפעמים צריך יותר תשומת לב גם שהוא מרביץ לאחותו הוא עושה את זה על מנת למשוך תשומת לב. שילה יש מקסים עם נשמה טהורה וטובה רק צריך לדעת איך לגשת אליו, טוב מאוד שאת אומרת לו שיבוא לחבק ולנשק אותך וככה להוציא את הכעס שלו. מצד שני הייתי ממליצה לך כל הזמן לתת לו משימות שילה בו תעזור לי פה בוא תעשה ככה את תראי שהוא יראה שהוא מצליח ועוזר ואת משבחת אותו את תראי שמהדברים הקטנים האלה הילד פחות כועס חשוב מאוד לתת לשילה חיזוקים חיוביים ולהראות לו שהוא מצליח בדברים זה מפחית את הכעסים. עמית בהצלחה גדולה. רחל