היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי היום פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם הוא קם בבוקר לקח את להב לגן , הלך לסופר לקנות לי כמה השלמות, הלך לעבודה, חזר בצהריים הוציא את להב, בא הביתה, הרים לי את כל הבית לשטיפה, אבק, טיטוא, השגיח על הבנות.... פשוט מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם - אמנם זה קשה להוציא ממנו את כל זה - אבל היום הוא עשה את זה כל כך מהלב וכל כך בכיף שאני פשוט גאה בו
16 תגובות
עמוד 1
איזה יופי.. ומה זה כל המטעמים האלו.. בא לי גם.. בקושי עשיתי פשטידת תפו"א היום... כל השאר אמא שלי הביאה לנו אתמול. למרות שמאז הקניות לענקית שלי נשאר לנו המון חטיפים ואנחנו ניזונים מהם בימים האחרונים:) אסור ללכת רעבה לסופר.