ישנה/חדשה...עם שאלה על גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!
    רובכן לא מכירות אותי אבל ראיתי גם כמה שמות מוכרים. אודות פייסבוק גם שמרתי על קשר עם כמה בנות מדהימות!
    ואחרי שממש שנים לא הייתי כאן (הייתי בשוק שזכרתי את השם משתמש וסיסמה
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל סבלנות,סבלנות,סבלנות
  • זה שכל ילד שונה זה נכון. קירה מראה לנו את זה יופי. כל מה שלא הכרנו עם אמה היא מלמדת אותנו, פושטקית רצינית גדלה לנו בבית

• פייס: ortal_hori
  • אני מקווה שתהיה מוכנה מהר אחרת נפשוט את הרגל על פמפרס

• ניסיתם להושיב אותה ישירות על האסלה? יש ילדים שמוכנים לשבת על האסלה ולא על ישבנון או סיר...
    אפשר להציע מדבקה על כל פעם שהיא יושבת. אפשר לקרוא סיפור בזמן שהיא יושבת, או להציע לה כל דבר (הגיוני) שיגרום לה לשבת קצת על האסלה/סיר/ישבנון.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• היא יושבת טוב על הסיר כשהיא לבושה. בלי חיתול היא פשוט לא מוכנה להתיישב.
    אני אנסה את האסלה בלי כלום, אבל זה לא מפחיד? אני יצטרך להחזיק אותה, נכון?

אנה
  • את יכולה לשבת לידה על כיסא קטן, לחבק אותה תוך כדי... יכול להיות שהיא תזרום עם זה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה

• לנו מאוד עזר הDVD האסלה הקסומה
    שיהיה בהצלחה
  • נטלי גם הייתה נראית מאוד מוכנה בקיץ.בבית על הסיר היא הייתה עושה בכיף
    אבל על האסלה ובגן היא נרתעה אז החלטתי לעזוב את זה
    ובאמת לפני כמה שבועות היא יזמה שוב..
    היא עדין מאוד נרתעת מאסלות ציבוריות אבל מתאפקת כל כך יפה
    אז בתחושה שלי אם בשום אופן היא לא יושבת אין מה לשכנע

אגב הייתה תקופה ארוכה שכל בוקר היא הייתה יושבת על הסיר מול הטלויזיה אז אפשר למצוא הסחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה