נמאס כבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהערות של אנשים
    בא לי לקחת את תאיר ואת בעלי לנסוע לאי בודד שם אף אחד לא יחפור לי

20 תגובות
עמוד 1
  • נווו אנשים חטטנים...
    מה אמרו עכשיו?

• אנשים חסרי טאקט!
    תעני להם כמו שענית אז לחברה שלכם שהשוותה את הבת שלה לתאיר...

• אני עם מינה.
    מי שהיה אומר לי בהריון למשל משהו לא במקום הייתי עונה בחוסר טאקט בחזרה או שפשוט גורמת להם להרגיש לא נעים.

דברו איתי בפייסבוק

• אנשים קנאים ןחטטנים איכס
    אל תתיחסי
    תמיד מעניין אותם החיים של אחרים..

• מי אמר מה??????? תשלחי אוץתו אליי אני אשרוףףףףףףףףףףףף אותו

• מה קרה בובית??????????

• מצטרפת.. סתם אנשים חטטנים ומגעילים, לא יודעת מה אמרו לך ומי אמר לך , אבל תשימי ז^$%##@#%% אחד גדול ותהיי גאהב משפחתך..
    נשיקות, מותק!
    [center]
  • לא להתייחס מאמי זה מעצבן אבל תמיד לאנשים יהיה מה להגיד אז קחי נשימה
    עמוקה ותעבירי הלאה

• מעצבנים.....

• והיו לך ספקות בזה שהיא מיוחדת?

• שימי זיייייין!!!
    הילדה שלך הכי מושלמת בעולם ושיסתמו את הפה שלהם.
    מילא אם היו נותנים לך טיפים שיעזרו לך לפתור את בעיית השתיה.
    אבל ביקורת?!
    למה מי הם?
    משרד הבריאות?
    יאלה שיסעו הלאה.

דברו איתי בפייסבוק

• כפרות עלייך ועל הילדה המושלמת שלך (אני בטוחה שהיא כזאת, למרות שאף פעם לא ראיתי אותה)
    דפדפי את כל האמהות "המושלמות" עם הילדים "המושלמים" שלהן ואל תקחי ללב לעולם, שמעת?!
    שההערות המטומטמות שלהן בחיים לא יורידו לך את הבטחון, כי את אמא מדהימה
    לילדה מדהימה! בקיצור שיילכו לה@#$%&!!!!!!!

• ענבלי אני רוצה לומר לך משהו :

צפצפי עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה את מתרגשת ממים??? שילכו לעזזאל!!!!!!!!!!! תגידי לעצמך חמסה על העיניים שלהם שילכו לחפש קנאים עלובים שמנסים רק להוריד את הבנאדם..

את יודעת כמה מבלבלים לי את המוח על שטויות?? זה מצחיק אותי..לא מרגיז, כמה שאנשים טיפשים וקנאים שרק אלוהים ישמור!!!!!!!!!
    בקיצור מאמוש...

• בתור אחת שגם נוהגת להיפגע מההערות של אנשים טיפשים - אני יכולה רק לחבק אותך חיבוק הזדהות

• ענבל, בר לא אהבה מים בהתחלה, הייתה יורקת אותם. עכשיו היא לא רק שותה - היא נהנית לשחק עם הבקבוק מים ככה שהיא שותה גם כשהיא לא צמאה.
    סנני את המרושעים שכדי להרגיש טוב עם עצמם מנסים להשפיל אחרים. אם האמא הזאת הייתה בטוחה באמהות שלה היא לא הייתה מרגישה צורך לדבר על שלך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה