היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייי מה זה אומר אם במקום מחזור יש לי הפרשות צמיגיות שדווקא הייתי מצפה למצוא בתקופת ביוץ? הגיוני שהביוץ כזה מאחר???
4 תגובות
עמוד 1
סביר להניח שאם את מקבלת מחזור בצורה סדירה זה לא ביוץ... אבל אם לא סדיר בהחלט יכול להיות... בהצלחה!
מה קורה מאמי? איך את מרגישה dalfrid ?
היי האמת שקצת באסה לי כואב לי הראש כבר יומיים המחזור איחר ב -3 ימים והתמלאתי תקוות היו לי גם הפרשות שקופות במקום מחזור והיום ב - 11:00 היה לי דימום בניגוב אני מתארת לעצמי שזה מחזור... איזה מבאס!!! :(
אני קיבלתי אתמול בלילה לצערי הרב אבל את תחכי אולי בסוף זה לא יתפתח למחזור מתי היית צריכה לקבל ב 3 לחודש ? אני פשוט זוכרת שחודש שעבר קיבלת יום לפניי .אני בסוף קיבלתי ב5 לחודש אתמול עוד היוהו הפרשות ורודות ואדומות ולפנות בבוקר יגיע. אני יודעת שזה מבאס אל תשאלי באיזה דיכאון אני נמצאת אבל נמשיך חודש הבא .בהצלחה