היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבוע טוב בנות בן עוד מעט בן 4 חודשים הזמן עףף מתכוונת להתחיל איתו בטעימות כשהייתי באילת בתחילת חודש רכשתי תמכשיב הזה מכירות !? http://www.mamy.co.il/article.aspx?IDP=7456 בייבי קוק שמעתי אליו דברים מעולים חוסך המון זמן לבישול !! מה אתן אומרות ?
עוד לא השתמשתי כי בשביל 2 כפיות אני לא אעשה בבלנדר, אבל נראה לי זה סוף הדרך!
בהצלחה!
ג'ני ואיי המכשיר נרראה מעול של אונט הוא כמו שלי על אותו תוכן...
איך הולך עם הטעימות ?
שמעתי שהוא מכשיר מעולה...
אני מהעתיקות הרתחתי ואז בבלנדר
ראיתי תמונה שלו בפייס - איזה בונבון... ואיזה חיוך מקסים!!! ...
תתחדשי על הבלנדר.. תכלס כתוב שהוא מחמם ומפשיר וזה נראה לי הייחודיות שלו לא?
מיטלל אני רואה תסרגל שלך ואני בהלם תמר בת 10 חודשים ואוו הזמן טססססססססססססססס אני זוכרת תסרגל שלך על 3 יאווו
לגבי ניקיון \ ששמעיי אני ככה או ככה מנקה כל היום כי בעלי הוא הילד המגודל שלי
בעלי היום אומר לי "אל תתני לה לאכול לבד" ואני: "חייב, זה חלק מההתפתחות שלהם היא צריכה להתנסות ולהרגיש את האוכל. הוא:" אבל זה מלכלך" אני: "לא אכפת לי. אני אנקה."
כמו שאני מנקה תמידדדדדדדדדדדדדד
הולך לא רע בכלל עם הטעימות, היא משתפת פעולה יפה.
ממחר אני מתחילה לערבב ירקות ולהגדיל כמות בהדרגה
והמכשיר שלי הוא כמו שלך רק שלא מחמם או מפשיר
מכלי כןן הוא מחמם ומפשיר תכלסס זה מה שהדליק אותי בו ויש צנצונות מעולות בשילב הוא עולה 700 אני קנתי אותו באילת ב 600 שווה !!!!
מיטלללללללל אנחנו מנקות הם מלכלכים בעעעעעע
נתתי תפו"א כי הסיכוי שתתפתח אלרגיה מתפו"א הוא כמעט אפס