איך אתן פועלות? סקר. כולן לענות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• יש לי שתיי שאלות שלא קשורות אחת לשנייה.

1. כשאתן יודעות בוודאות שכואב לתינוקי שלכן האם אתן מקלות עם אקמולי/ נורופן/ נובימול? למרות שאין חום?

2. מי שהתינוק שלה כבר גדול יחסית- האם אתן נותנות לו להתנסות עם האוכל בידיים ולטנף את הבית או שאתן מעדיפות להאכיל אותו?
    בבקשה תענו אני בוויכוחים עם הבעלול וצריכה חיזוקים.
    לא מגלה לכן איך אני פועלת (בטח כמה מכן יודעות)

תודה מראש

26 תגובות
עמוד 1
  • 1. אני מנסה קודם את כל הדרכים האפשריות ואז רק נותנת נובימול.

מצד שני עוד לא היו לנו שיניים
  • 1. אם אני רואה שממש כואב לה אז אני שמה לה נר.... אבל לא בהגזמה פעם ב.....

2. כן שי-אל אוכלת עכשיו הרבה עם הידיים מסתבר שככה היא אוהבת לאכול

• פועלת כמו ג'ן ג'ן
    מנסה הכל ואז בסוף משכך כאבים.

ולכבי האוכל - חושבת שחשוב בידיים, בדיוק בגלל מה שג'ן ג'ן אמרה.
    אבל זה קשה מאד כל הזמן לנקות אחריי.
    אבל בד"כ זה רק בערבים באמצע שבוע ובסופשים לא? ( כי היא אוכלת במעון )
    אז אפשר לעבור את זה לא?

או פשוט להביא כלב חחחחייי

• או לשים יריעה של ניילון מתחת לאיפה שהיא יושבת ואז להרים אותה ולהעיף
  • 1. אם נופרי סובלת מאוד אני כן אתן לה נובימול גם אם אין חום. גם כשלי כואב הראש אני לוקחת אדוויל...

2. כאן אין לי כל כך ברירות כי נופרי עצמאית ופשוט לא מוכנה שאני אאכיל אותה. היא אוכלת לבד מגיל שנה וכן, אחרי כל ארוחה אני צריכה לשטוף את הבית גם כשהיא אוכלת עם כפית. אגב, אכילה עם הידיים מאוד תורמת להתפתחות של מוטוריקה עדינה - ובהחלט רואים את ההשפעה של זה על נופרי - המוטוריקה העדינה שלה מעולה 555555555555555

• 1. אם כואב נותנים נר אקמולי.

2. שתטנף. לא נורא. אלא אם כן ניקיתי ממש עכשיו והכל מבריק (נדיר בהחלט) וצריכים להגיע אורחים.

• לא נותנת לסבול סתם ככה - נותנת משכך כאבים
    ידיים רגליים מה שבא להם

• א. נותנת נורופן כדי לשכך כאבים כי גם לנו כשכואב הראש אנחנו לוקחים כדור גם אם אין חום, זה רק מרגיע את הילד
    ב. נותנת לאכול בידיים רק אם הוא יושב על כסא ומקסימום הוא מלכלך רק את הסביבה שלו ולא את כל הבית, לאכול לבד זה חלק מההתפתחות למרות שרוב האוכל יהיה על הרצפה

• 1. אני קודם נותנת לגוף שלה להתמודד לבד, מנסה להקל עד כמה שניתן בדרכים טבעיות ואם שום דבר מהנ"ל לא עובד אז אני אתן נובימול גם אם אין חום...
    2. נותנת לנסות לאכול עם הידיים... מעבר לזה שזה גם בלתי אפשרי לעצור בעדה, היא בכל מקרה תכניס ידיים לפה ואז תבחן את מה שנשאר לה עליהן חחח
  • שבוע טוב יפתי

• 1- אני מעדיפה לא לתת תרופות אבל אם אין ברירה אז למה לסבול?
    2- תזהריייייייייייייייייייייייייייי לא לתת לה אוכל ביידים
    אחיין של בעלי לא נוגע בדברים רטובים הוא נגעל בגלל שאמא שלו פחדה שהוא התלכלך ועל הטעות היא משלמת עכשיו. בדיוק חשבתי להכין מחר קציצות ולתת לתאיר חצי קציצה ביד כדי שתתרגל לעיסה

• אם אני רואה שהיא סובלת ושם דבר שאני עושה לא עוזר, בהחלט אתן אקמולי/ נורופן...

בעניין האכילה- זה חלק חשוב מההתפתחות... אף אחד לא אמר שאפשר לגדל ילדים ולהשאר עם בית מבריק 24/7

• 1. אם כואב לי הראש, אני לוקחת אופטלגין. אם כואבת לי השן אני לוקחת משכך. למה שהתינוק שלי יסבול?

• שאלות במקומן!!

• 1. בעיקרון אני נגד לתת כל מיני תרופות. אבל.... אם אני יודעת בוודאות שכואב למיקה - למשל אחרי החיסון של חצי שנה + יציאת שיניים ידעתי שהיא סובלת ולמרות שלא היה לה חום במשך יומיים נתתי בלילה נובימול. מסכנים למה הם צריכים לסבול, לדעתי רק לא להגזים.

2. לשמחתי עוד לא התחלנו עם הבלאגן אס אני לא יודעת איך אני אגיב...

• 1. כן
    2. כן
  • אם אין חום אני מחכה כמה דקות כדי לראות אם עובר, עדיין אין לנו שיניים ואני ככה גם עם עצמי- אם מתחיל טיפה כאב ראש או כל כאב אחר- לא מייד לוקחת כדור אלא ממתינה קצת.

לגבי האוכל- רחוקים מזה מאוד אבל נראה לי שאתן לאכול בידיים ורק במקרים מסוימים לא- כמו ארוחה שנייה לפני יציאה, שאין זמן להתקלח או שצריכים להגיע אורחים. אבל זה רק במחשבה כרגע- נראה לי יעשו לי בית ספר אלו כפרה אנייייייי

ואת חייבת להעלות תמונה של תמרי המעלפת מסריחה לך את כל הבית!

• יפה שלי, התגעגעתי אלייך

• אצלי 2 השאלות שלך,הכי קשורות זו לזו!

מיטלוששששששששששששש,התגעגעתי

• מאמוש

• איזה כיף כמה תגובות

• 1. לא יודעת איך אבל אני מרגישה שכואב להם... אז אני נותנת
    2. נותנת להם לאכול לבד בכיסא אוכל זה חשוב גם להתנסות וגם למוטוריקה עדינה
    אחכ אני מנקה
    דרך אגב לשינים יש את ה-ABC KIDS של אלטמן- מ-ע-ו-ל-ה
    הומאופטי ועוזר מאוד! (לפחות לנו)

• 1. נותנת בטח נותנת למה שיסבול
    2. לאכול עם ידים ושתג'ייף לי את הבית (ממילא זה לא מגיע לרצפה כי יש 2 שואבי אבק שעומדים צמוד ותופסים כל מה שנופל ולפעמים גונבים גם מהצלחת
    [

• את האמת שיצא לי לתת רק פעם אחת לאוראלי אקמול וזה היה בברית שממש כאב לו
    אבל אני כן יתן לו עם אני יודעת שכואב לו

אוראלי עדין קצטני'ק אז אני לא נותנת לו עדיין לאכול בידיים

• למה שיסבלו?
    נותנת מנה קטנה יותר מהרגיל כי חום אין אבל מאוד מהר משפיע על כאבים.
    וכן לאכול עם הידיים זה דבר שהוא מאוד חשוב. אז מקסימום מנקים 10 פעמים ביום חחחחחחחח
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה