בנות שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בן בלי הפסקה מכניס תיד לפה מתחיל למצוץ אצבע
    לי זה לא נרה בכללל במיוחד מציצת אצבע
    קני מוצץ של סרבנים לא הולך
    בכל הבן שלי לא מת על המוצצים
    מה יהיה אני פוחדת שלא ימצוץ אצבע בסוף ........

ועוד שאלה באיזהגיל הוא אמור להתפך מהגב לבטן ??
    הוא מנסה התגלגל כמה פעמים אבל עדיין א מצליח להוציא תיד לבד
    מה אתן אומרות ?איך זה אצלכן ?

תודה

5 תגובות
עמוד 1
  • גם אמילי שלי לא אוהבת מוצץ.

בהתחלה היא מצצה את האגרופים, עכשיו היא גילתה את האצבע ולי אישית אין שום בעיה עם זה ככה שאני לא ממש יכולה לעזור לך בנושא הזה

לגבי התהפכות מהגב לבטן- זה יותר קשה להם מהתהפכות מהבטן לגב, ולכן רוב התינוקות מתהפכים קודם מהבטן לגב.

טווח ההתהפכות התקין לשני הצדדים הוא 4-6 חודשים, כאשר התהפכות מהגב לבטן קורית בד"כ לקראת 5 וחצי חודשים.

בן כבר מתהפך מהבטן לגב?
  • בקשר לאצבע אין לי מושג

• תודה בנות

• לא יודעת לגבי למצוץ אצבע. לכן אני מעדיפה מוצץ. בהתחלה לא היתה מוכנה - עד שהרגלתי.

לגבי ההתהפכות אצלי זה קרה ביחד 2 הצדדים. כמה ימים לפני חצי שנה..
    מהבטן לגב קל יותר.
    מהגב לבטן קשה יותר וצריך להפעיל יותר שרירים כולל יכולת להזיז את היד שתקועה מתחת לבטן.

• אצלי הם לא היו מוכנים לקחת מוצץ עד לפני שבועיים בערך, ניסיתי 5 סוגים! ובסוף מתוך ייאוש ניסיתי את סוג המוצץ הראשון שניסיתי להם ו- הם אוהבים!!!
    זה לא מונע מעומר להוציא מידי פעם את המוצץ ולהכניס אצבע אבל אני נותנת לו להנות מזה דקה ומוציאה.

התהפכות אמרו לי בטיפת חלב שבסביבות גיל חצי שנה הם מצפים להתהפכות מבטן לגב ולהפך- לשמאל ולימין. עומר מתגלגל חופשי מהבטן לגב ולידר- חוץ מלצעוק עליי לא עושה כלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה