מקווה שהימים האלו לא יעלו לי ביוקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגגלל ההצפה בדירה שלי אנחנו אצל הוריי מיום חמישי וכמובן שהילדה ישנה במיטה הזוגית... עם הוריי/ איתנו.
    האבטיה קטנה לה והעגלה לא כזו נוחה לשנת לילה... וכמובן שאין לול קאמפינג כי אחרת היתי שמה אותה שם....

מקווה שכשנחזור לשגרה , זה לא יעלה לי בהתנגדות כשהיא תחזור לישון במיטה שלה...

9 תגובות
עמוד 1
  • בעייתי לגמרי...
    אבל בגיל הזה ההרגלים מושרשים בה כבר- גם אם תהיה התנגדות זה אמור להיפתר די מהר

• מקסימום מאמי, יהיו כמה לילות קשים... אל תוותרו לה

• ווי איזה באסה- מתי יסדרו לך? ויותר חשוב- מתי אתם עוברים משם???
    נראה לי שהיא תנסה אותך יום-יומיים ותחזור לעצמה- ככה זה כולם לא?

• המשאבה של הביוב הפסיקה לעבוד והגשם לא תרם לעניין והכל יצא מהכיור והביוב במקלחת ומכל מיני חורים בבית.
    הכל מים ובוץ!!!! וכמובן שאי אפשר ללכת לשירותים,
    אי אפשר להתקלח, אי אפשר לפתוח מים.

אז הלכנו להוריי וככה זכיתי ל 2לילות שקטים ורצופים (כי אבא שלי ממש התעקש לישון איתה)
    אבל מקווה שההרגל כבר מושרש בה
    פרפר- עוד לא יצאו לה.

• גם אם היא במקרה תתנגד, אני סומכת עליך שאת תדעי איך להתמודד עם זה.
  • תראי מיכלי, תמיד יש דברים שמוציאים משגרה. אני יכולה להעיד על עצמי שהייתי פריקית וקונטרול פריק של שגרה קבועה. אבל... אי אפשר לשלוט בהכל... כשארי חולה, חום, שיעול מזעזע, אני שמה אותו לישון איתי! רוצה לשמוע אותו נושם כל הלילה, רוצה לחבק אותו בשנייה שהוא נבהל מהחנק שלו... אז קורה שצריך לחזור לשגרה אחרי דברים כאלה, צריך להיות עיקביים... זה יכול להיות קשה קצת יום יומיים אבל אז- היא מבינה...

• מיכל- פשוט אצלי בשינה הכל היה טוב ויפה עד שהיא התחילה להוציא את השן שלה ואז.... כאילו חזרנו חודשים אחורה.

חשבתי שאולי תרוויחי את הכל ביחד

• נכון שירן את צודקת.
    לא לוקחת את זה קשה אבל כמובן שמקווה שזה לא ייקח הרבה זמן...

פרפר- הלוואי והכל היה מושלם בחיים ומתוכנן לפי רצוננו. אבל זה לא כך!

• מקווה בשבילך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה