חופשת לידה - מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד מעט היא נגמרת ורק עכשיו התחילה
11 תגובות
עמוד 1
  • אני גם זקוקה לחיבוקים חמים
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • יש לך עוד חודשיים לא?

זה לא קל, אבל תני לי לנחם אותך, גם אם תשברי את כל התוכניות חיסכון ותישארי איתו שנה, עדיין יהיה לך קשה לעזוב אותו ולחזור לעבודה....
  • איפה הוא יהיה כשתחזרי לעבוד?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לי קשה כבר כמעט 8 שנים, זה לא הופך להיות קל יותר, תאמיני לי שאני מתה לחזור למעגל העבודה וממש קשה לי לשלוח אותם לצהרונים וכו'

• אני חוזרת עוד שבועיים

• חצי משרה זה באמת לא נורא.....
    פייס: ortal_hori
  • אני הערכתי בשלושה חודשים וחוזרת בחודש הבא למרות שאני רוצה לבדבר עם המנהלת מחלקה אולי לחזור אחרי פסח מה אתן אומרות וממש קשה לי ואיך אני יספיק דברים בבית וכו עם שקד הייתי שנה ושלוש בבית כי לא עבדתי. לא הספקנו לעשות כלום עם שקד בסוכות כי בדיוק ילדתי ובחנוכה גם לא יצא ועכשו בפסח אנחנו רוצים לעשות משהו ואני רוצה לדבר עם המנהלת מחלקה מה אתן אומרות?

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • טוב ברור שבעולם אידאלי הייתי נשארת שנה בבית... הכל פה זה לצערי שיקול כלכלי. כן יש לי עוד חודש וחצי אבל זה טס!! ואני גם צריכה להודיע בעבודה...
    השאלה שלי היתה האם כדאי לשבור חיסכון ולהשאר עוד חודש חודשיים בבית...
    הוא יהיה אצל אמא שלי אבל עדיין לצאת לעבודה אחרי 3 וחצי חודשים זה כ"כ מהר
  • זה שהוא יהיה אצל אמא שלך, זה כבר מרגיע מהבחינה שהוא יהיה בידיים טובות מאוד!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• זה נראה לי זמן כזה שלא חוזר
  • נושא כאוב, היום הודעתי שאני חוזרת במאי
    אני לא מאריכה כי הוא יהיה בידיים טובות, ואני צריכה את הכסף וגם אפשר להגיד שמשעמם לי בבית
    במקומך הייתי חוזרת, במיוחד שהוא עם אמא שלך ואת יכולה להיות שקטה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה