שאלונת :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בננות.
    תגידו, איך מרגילים אותם לאכול אוכל של גדולים ולא עיסה מבלנדר???
    היום נתתי להם חביתה, כמו שכבר רשמתי הם לא מוכנים לאכול לבד אז האכלנו אותם. איתי אכל ממש יפה למרות שהשתנק כמה פעמים ודניאל עשה לי את המוות, לא היה מוכן לפתוח את הפה וכשכבר אכל כמה חתיכות פשוט הקיא את הכל עליי, כולל את המעדן שאכל שעתיים לפני זה.

6 תגובות
עמוד 1
  • אצלי פשוט היא הגיעה לגיל שלא היתה מוכנה לאכול אוכל טחון בבלנדר.
    האמת זה קרה לה בגן, אולי כי היא ראתה את הגדולים בגן אוכלים אוכל רגיל והיא רצתה גם ומאז הם מרסקים לה במזלג, ואם זה משהו רך אז פשוט נותנים לה חתיכות חתיכות.
    גם הם יגיעו למצב שהם יגעלו מהטחון

• חביתה היא קצת קשה ללעיסה. אולי כדאי להתחיל עם דברים שקל ללעוס - אורז, פתיתים. אפשר לתת ביצה מקושקשת גם, נראה לי שזה יותר קל ללעיסה. וקציצות - לתת להם ביד שיאכלו לבד... ככל שהם יתאמנו על לעיסה ככה הם יפתחו את השרירים ויוכלו ללעוס גם מזון קשה יותר ללעיסה.

• האמת שאני לא מבינה בזה
    אבל מעכשיו נותנת לתאיר להחזיק מאכלים ולנסות לאכול כמובן בהשגחה מלאה
    על מנת שתתרגל לפעולה... היום נתתי לה מסלט מלפפונים מתובלים בלימון מלח ופלפל
    להחזיק ביד היית חייבת לראות איזה פרצוף היא עשתה לי חחח

• הבנות צודקות: למעוך במזלג גזר,בטטה..כך זה יהיה שלב-מדורג לחתיכות-אוכל.

יש להרגיל בעיני,כדי לפתח את מנגנוני-הלעיסה/כתישה/לעיסה

• בנות, התחלתי מאורז, לפני שבוע בערך, הוא פשוט לא מסכים לפתוח את הפה אפילו.
    הסיטואציה היחידה שהם אוכלים חתיכות אוכל בהנאה זה כשאני סתם יושבת איתם על הרצפה ונותנת להם חתיכות של כנפיים למשל, מזה הם ממש נהנים, אבל זה יותר כמו נשנוש.

ענבל, אני מתארת לעצמי, כל פעם שאני נותנת להם משהו חדש, הפרצוף הזה מגיע

• ואני יודעת,שאת הכי רגישה בעולם לאפליות מכל סוג שהוא,בגלל זה את אמא נדירה וסופר-מוערכת בעיני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה