היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חמותי לא ראתה את נהוראי יותר מחודשיים שלמים גיסתי ילדה לפני חודש ואין לי מושג אפילו איך קוראים לילדה אף אחד לא מרים טלפון אפילו.
ובפעם האחרונה שהכרחתי את הבעלול להתקשר לשאול לשלום אימו היא אמרה: אתה הבן הטלפוני שלי? אני לא רוצה קשר טלפוני, שיהיה לכם כל טוב
13 תגובות
עמוד 1
את צודקת בהחלט אני יודעת שניסית לעשות הכל אין מה לעשות זה אופי מחורבן של אנשים אופי שלא ישתנה בחיים. אחרי כל הטיפים שניסיתי לתת לך במהלך הזמן אני אפילו אומרת לך בלב שלם להרים ידיים!! הם מפסידים לא את
אני ממש מסכימה איתך, לא מגיע להם!
אוףףףך מצב קקה לא נעים נמצאת בסיפור דומה ממש לא מתכוונת להכין משלוח מנות לא עכשיו וגם לא בפסח
עזבי כל החמות אותו קקה
סבא וסבתא של תהילה לא ראו אותה מגיל שנה
יפה שלי- מכירה את הסיפור במלואו אחרי אין סוף סיפורים- די! אני מסכימה איתך- כמה את יכולה להוריד את הראש? הפעם שהיא תעשה את הצעד ואם לא- לא הפסדת כלום!
תודה מדהימות שלי
מה קרה עם גיסתך?
אני לא מכירה את כל הסיפור אבל על סמך התיאור הקצר שלך (בן טלפוני
אני לא הייתי מנסה כבר מזמן..תאמיני לי שהיו לך הרבה כוחות יותר מהרבה אנשים שאני מכירה. אני מזמן הייתי מרימה ידיים ושמה ז... עשיתם צעד אחר צעד כדי להביא לסולחה.. עכשיו תורם.
מאמי עם כמה שהתאמצת כדי שיהיה טוב ועם כמה שהמשכת לקבל מהם יחס כזה אני גם בעד שלא תעשי בשבילה כלום.. עזבי אותך בובי לא שווה את הבאסה.. אני בטוחה שגם מתן יבין אותך
ברור שלא לשלוח
תחיי את החיים שלך ושל המשפחה שלך.
יותר קל ולהגיד לאחרים מה להגיד... עברנו לדירה שקנינו בעמל רב, אמא שלי לא באה בכלל לראות הבית שלי בגלל שבעלי והיא פעם רבו כשגרנו אצלה והיא חושבת שהוא צריך להתחנן לסליחתה.
אני איישם את החוכמה שלי גם על עצמי כי גם ברגעים אלה אני סתם אוכלת את הלב. קראתי כמה פעמים על חמותך והגיסות מהגיהינום. את מלאך שלא קיללת את ה£$•#%*