מבצעים על מטרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת איפה יש וכמה?
    עומד להיגמר לי המלאי מהמבצע האחרון של סופר פארם.
    הם לא רוצים להוציא עוד קופונים? או שהוציאו ולא ידעתי????
    אני קונה בכמויות מטורפות ולא יכולה להרשות לעצמי לקנות במחיר מלא.

14 תגובות
עמוד 1
  • דווקא למטרנה יש מבצעים כל הזמן
    שמעתי שיש בכל קופסא הנחה של 5 שקלים לקופסא הבאה.

דברו איתי בפייסבוק

• כמה את משלמת לקופסא?
    ביש בבני ברק זה עולה 51 ש"ח לקופסא ואפשר לממש שם את הקופונים של ה5 שקלים שמקבלים במטרנה.
    זה יוצא יותר זול מלהזמין ישירות ממטרנה.

גם לי הולך כמויות מטרנה

• עד עכשיו קניתי 3 פעמים במרוכז-
    פעמיים ב 39.90 ופעם אחרונה ב 37.9 ש״ח- זה היה לפני חודשיים וחצי וקניתי 50!!!!
    נשארו עוד 10- אני חושבת שסופר פארם צריכים להוציא עוד קופונים חחחח

• אין קופונים בקופסאות של מטרנה!!!!!!!
    גם משירות הלקוחות שלהם אמרו לי את זה, וזה לא נכון..
    הבוקר פתחתי אחת..

• היו קופונים בכל 10 הפחיות שקניתי מהסופרפארם במבצע האחרון. תפני אל מטרנה, הם בד"כ שולחים ישר.
  • מחר ומחרתיים יש יום לייף סטייל- הםבטח יעשומחירים טובים על מטרה- תיכסי לאתר של סופר פארם ותראי מה יש במבצע ובאיזה מחיר. קייה טובה!

• לגבי הקופונים ש למטרנה- רק במטרות שהתוקף שלהם יוני והלאה יש קופוני הנחה. מטרנה שולחת קופונים בדואר למי שלא קיבל בקופסה- תתקשרה לשירות לקוחות שלהם וישלחו לכן לפי הכמות שלא קיבלתן.
    בהצלחה

• חני חני- המבצע ביש זה גם על אקסטרה קר?

• אני גם צריכה....
    אחרי שיש מבצעים כלכך טובים
    מי יקנה במחיר מלא?

נכון, באמת יש יום לייףסטייל- מקווה שתיהיה הנחה

אבל באופן כללי שתדעי שגם לפעמים לשופרסל ומגה יש הנחות כאלה...

• בנות ביום לייף סטייל אין מבצעים על מטרנה!!!! רק על סימילאק לצערי

בדקתי באתר של סופר פארם ושם רשומים כל המבצעים ואין מטרנה!!!!!!!

• בלייף סטייל דיי יש מבצעים רק על סימילאק.

• ביש זה מחיר קבוע וזה על מטרנה מהדרין

• אוף! גם אני בניתי על יום הלייף סטייל בשביל למלא סטוק של מטרנה, המבצעים ממש עלובים... אין אפילו מבצע על מאמ (מוצצים/ בקבוקים), והפמפרס הוא רק על חבילות נשיאה פיציות. המחיר של הסימילאק הוא 63 ש' אאל"ט, ובמגה באינטרנט בוא עולה 66 ש' כבר המון זמן (התמכרתי לקניות באינטרנט ואני רואה את הסימילאק במבצע )....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה