היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אתן מציגות את הילד האמצעי (או הילדים האמצעיים) בפני מישהו שלא מכיר אותם? ז"א נניח אני רוצה להגיד משהו על טל אז... הוא לא הגדול שלי הוא גם כבר לא הקטן שלי אז מה הוא כן? השני? האמצעי? הקודם? הכל נשמע דבילי כזה. נסו לשים את זה במשפט ולהגיד את זה בבקול
7 תגובות
עמוד 1
הסנדויץ
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
אני בדרך כלל אומרת "שקד, הבן האמצעי שלי..." וכך אני שומעת הרבה אמהות אומרות, נשמע לי טבעי לגמרי
אני מציגה תמיד את הילדים שלי לפי השמות
אצלי זה "ה"בכור "ה" סנדוויץ' ו...הקטנה
אני ממש לא אוהבת שהורים מציגים את הילדים שלהם לפי המקום שלהם במשפחה, או בכלל- "הבנות.." "הבנים.." כשאני מדברת עם אנשים, גם זרים אני קוראת להם בשמם. ואם שואלים אותי מה הגיל או מ המקום שלהם אז אני מציינת.
פשוט יש לנו חברים שיש להם תאומות ובן קטן וכל הזמן אומרים "הבנות.." וזה ממש מציק לי באזניים.. [
לפעמים א"א להגיד "טל בלה בלה בלה" כי מי שעומד מולך לא יודע שיש לך ילד בשם טל או שיש לך בכלל ילד... הסנדויץ' זה חמוד להגיד