חזר לנו התפרחת חיתולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ווואי אני משתגעת חזר לאוראלי התפרחת חיתולים
    מסכן שלי אך הוא צורח שאני מחליפה לו חיתול ונוגע לו בטוסיק

5 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני יכולה להמליץ לך מיליון דברים אצלנו כל פעם עוזר משהו אחר.
    קודם כל במעלה אדומים יש מקום שנקרא בית מרקחת ברוש - הוא רוקח שמחה מעולההההההההה לתפרחת. מאוד מומלץ.
    דבר שני לשלב בין בייבי אדיסטן לבין אינטיול. בוקר וערב את שמה את האגיססטן ועליו את האינטיול. בשאר היום את שמה רק אינטיול. וכמובן להימנע ממגבונים וכמה שיותר החלפות טיטול ושטיפות.
    אם גם זה לא עובד אז לכי לרופא ותבקשי דרמקומבין ואותו תשלבי עם האינטיול.
    בנוסף יש את השיטה של הקורנפלור (במקלחת להשאיר עשר דקות עם הקורנפלור וכל החתלה לפזר כדי למנוע חיכוך בין טוסיקון לטיטול)

הלוואי יכולתי לתת הוקוס פוקוס שעובד אבל לצערי אנחנו נלחמים בזה בשיניים וכל הזמן משחקים עם המשחות והטיפול עד שמוצאים מה עוזר.
    תרגישו טוב

• היי, איך אני מבינה אותך גם לנו היה
    ברגע שהקשבתי לסבתא שלי הפסקתי עם המגבונים וזה עבר משתמשת במים עם צמר גפן
    שבוע טוב :)
    [/url
  • גם אני עכשיו משתמשת עם צמר גפן

ווואי סיונוש לצערך אני רואה שאת ממש מנוסה - מסכנים הקטנים אך כואב לי הלב עליהם

כמעט כל מה שכתבת התנסנו וזה עבר לאיזה שבועיים - ואתמול חזר

• מאמי גם אצלי הם מאוד סבלו.

לשטוף כל החטלה עם מים וסבון מים לבד לא מספיק מים עם סבון.
    אני מרחתי להם פנטן ועוד משחה שקונים במירשם במכבי כל פעם משחה אחרת ועשיתי אמבטית קורנפלור

אחרי כמה פעמים כבר הייתה הקלה ואחרי יומים שלוש נעלם כמעט לגמרי.

• וואו, סיון, ממש תואר את יכולה לעשות בזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה