הנקה, גלולות, מחזור.. הריון?? כמה שאלות וחרדות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יתחיל בזה שאודה..
    אני מתה, אבל מתה מפחד שאני נכנסת להריון עכשיו.
    ברור שאם זה קורה אז זה יקרה ויתקבל באהבה...
    [
5 תגובות
עמוד 1
  • לגבי הגלולות - יש גלולות מיוחדות להנקה כי ההורמונים בהם שונים וכמותם קטנה יותר. ההורמונים שבגלולות רגילות עוברות עם ההנקה לתינוק וזה לא טוב.

אם יש לך חשד תעשי בדיקה.
    יש עוד שיטות להימנעות הריון: קונדום, התקן ועוד כל מיני
    אני ממש ממליצה לך להיוועץ ברופא נשים שלך.
    [

• אני חושבת שמרוב שאת חרדה מזה שתכנסי להריון - את כל הזמן דשה וחושבת על זה

אני הייתי לוקחת גלולות של הנקה לא זוכרת את השם שלהם והפסקתי כי לא הפסקתי לדמם

זה שקיבלת אחרי 8 חודשים בעיני נשמע הגיוני גם אמרת שאת מניקה פחות

בכל אופן אם את כ"כ חוששת תעשי שוב בדיקת דם

• מאמי, אין לי מושג בקשר לשום דבר ממה שאלת
    שולחת לך ים חיבוקיםםםםם

• זה קשה לחיות בכזה פחד, אבל לפעמים בגלל הלחץ המחזור משתבש וגורם לעוד לחץ!!!

אני לקחתי סרזט כשנתיים וחצי, ומתוכם שנה וחצי בכלל לא הנקתי ובכל התקופה לא היה לי מחזור, ברגע שהתחילו כתמים ודימומים הפסקתי עם הגלולות בכלל (טוב, זה היה אחרי שנתיים וחצי וכבר תכננו את השלישי).
    השכנה שלי כל הזמן הייתה מפחידה אותי ואומרת לי, שבלי הנקה הגלולות הסרזט בכלל לא יעילות, ובכל זאת לא נכנסתי להריון.

אני לא יודעת מה קורה עם הגלולות הרגילות, באיזה פורום קראתי שמישהי הניקה תוך כדי שהיא לקחה את הגלולות הרגילות, אז יש מצב שאפשר להסתדר.

ובקשר למחזור, יש כאלה שגם עם הנקה וגלולות מקבלות כל חודש כמו שעון, זה לא אומר שהגלולות פחות יעילות.

אם את לא רוצה להכנס להריון, תתרחקי מבעלך וזהו

• קודם כל אל תתני לאף אחד להפחיד אותך, גלולות שלוקחים בהנקה מונעות הריון בין אם מניקים ובין אם לא... ( ולא כמו שרותי אומרת שאמרו לה)

מיקרולט וסרזט זה כמעט אותו הדבר, שתיהן מכילות רק פרוגסטרון ולא אסטרוגן שיכול לעבור בחלב ומונעות הריון בכמעט 100%, צריך להקפיד לקחת אותן בזמן ממש מדויק, כל יום באותה השעה והיעילות שלהם גוברת.

אם את מניקה רק 3 פעמים ביום זה כנראה הגורם לדימום שיש לך ולא הריון כמו שאת חושבת, המחזור החודשי מתחיל לחזור לעצמו.. זה לא אומר שהיעילות של הגלולות פחתה.
    תמשיכי לקחת אותם כרגיל בלי הפסקות...

את גם יכולה ללכת לרופא נשים ולהתחיל לקחת גלולות רגילות שמכילות אסטרוגן ופרוגסטרון מכיוון שאת כבר לא מניקה מלא וזה פחות משמעותי בחלב, זה מפחית מהחלב אבל לא מוריד לגמרי.
    את גם יכולה להוסיף בנוסף למקרולט ( למען השקט הנפשי שלך) גם נרות גלוואן ואז היעילות היא כבר 100% יחד.

בהצלחה!!
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה