אני כבר מתוסכלת!!! עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשבוע שעבר היה בגן של תהילה תרגיל על רעידת אדמה והסבירו להם על רעידת אדמה, מאז הילדה לא הולכת לשירותים לבד כי היא מפחדת שתהיה רעידת אדמה, אני מדליקה את האור ומשאירה דלת פתוחה ואפילו היא לוקחת בובה אבל זה לא עוזר היא רוצה אותי איתה בשירותים! היום היא אמרה לי שהיא מפחדת שהתקרה תיפול עליה
    כמובן שגימדתי את זה והסברתי לה שהתקרה לא יכולה ליפול אלא רק דברים קטנים( כמו נרות שיש לנו בשירותים) והדגמתי לה איך הנר יכול ליפול וישר היא שמה ידיים על הראש להתגונן ממנו למרות שהחזקתי אותו ביד היא לוקחת את זה ממש קשה.
    אותו דבר בלילה, היא לא נירדמת לבד, רוצה שאהיה איתה, ולפעמים גם ביום היא מפחדת לגשת לחדר שלה לבד, אז היא תירצה את זה כמפלצות שיש לה במוח, אבל לאט לאט היא יותר ויותר מזכירה את הרעידת אדמה,
    איך אפשר להסביר לה ולהרגיע אותה?

5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה לענות,
  • בדיוק מה שאמא ויותר אמרה...
    גם אנחנו עברנו תקופה כזו והתייעצתי עם פסיכולוגית של הגן וזה מאוד עזר.
  • תנסי במשך תקופה לתת לה את מה שהיא צריכה (נראה לי שאפשר לקרוא לזה הגנה).
    תלכי איתה לשירותים ולכל מקום שהיא מבקשת... תשתדלי להכיל את הפחדים שלה ותשתפי אותה בפחדייך, כך היא לא תרגיש מוזרה, היא תבין שזה בסדר לפחד. תני לה תחושה שאת שם בשבילה ושאת שומרת עליה. יכול להיות שעם הזמן היא תוריד הילוך מכל העניין הזה ותבין שהכל זורם כרגיל ואין רעידות אדמה וכו'...
    תשתדלי לא להשתמש במשפטים כגון "אין לך ממה לפחד".

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• איזה דפוקים! למה להפחיד ילד קטן - זה לא שהיא באמת תתפקד במצב של רעידת אדמה
  • לדעתי הגננת שלה קצת נסחפה.
    בכל יבנה היתה תרגיל כזה וספיר סיפרה שהם יצאו החוצה.
    בלי דרמות מיוחדות...
    את צריכה לבקש מהגננת שתרגיע את הענין.
    זה מה שיעזור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה