התייעצות דחופה לשלוח לצהרון או לא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אקדים ואספר שבגן שלנו מתחפשים מחר כי ביום שלישי זה היום החופשי הגננת. עכשיו הקופלקס של הגן זהו קומפלקס של מספר גנים ובאים מכמה גנים לצהרון. בהתחלה אמרו שהגן מסתייםב 12 והצהרון מתחיל ב 2 כרגיל ואמרתי מה אני במיחד שוב עם שקד לצהרון כבר תישאר בבית והיא שמחה מאוד. הגננת של הצהרון אמרה היום שניסו מלא לדבר עם הגננת כולל המפקחת על הצהרונים כי זה יוצר בעייה עם עוד גנים שתזיז את החגיגות והיא לא מוכנה בלוק אטום
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי,
    לא כל כך הבנתי מה את שואלת.
    גם אצלנו מתחפשים בגן ביום ג', הגן מסתיים אמנם ב - 12:00, אבל הצהרון נכנס מ - 12:00 ועד 17:00, כרגיל.
    לא הבנתי למה לא יהיו ילדים? מי שצריך את הצהרון, ישאר בצהרון גם ביום הזה, לא?
    הרי חופשת פורים זה ימים ד', ה' ו - ו'...
    אגב, יהיה לכם צהרון ביום ד'?
    אצלנו ביום ד' מ - 7:30 עד 14:00.
  • ביום ד' יש אכן צהרון ואם בילבלתי אותך אני אנסה להסביר חשבנו מחר להוציא אותה ב 12 אחרי החגיגות כי מן הסתם אף אחד לא יחזור שנית ב 2 וגם הבטחנו לה ואז אמרו לנו שבצהרון חוגגים גם מחר ואחרי הרבה מלחמות הוא מתחיל ב 12 וביום ג' שכל הגנים מהאיזור מתחפשים יסיימו ב 12 ואצל שקד רגיל כי מתחפשים מחר יום ב' ומן הסתם לא יהיו ילדים בצהרון ביום שלישי כי הם מסיימים 12 ולא יביאו אותם שוב ומהגן של שקד אין הרבה בצהרון הרוב זה מגן אחר. עדיף שאני אוציא אותה מוקדם ביום שלישי ומחר היא תישאר ותחגוג גם בצהרון כי ממילא ביום שלישי לא יהיו הרבה ילדים.
    מקווה שהצלחת להבין
  • לגבי מחר את יכולה פשוט לשאול אותה, אם היא רוצה לחגוג עם הצהרון או לבוא מוקדם הבייתה.

ויום למחרת, זה יכול להיות דווקא יתרון שלא יהיו הרבה ילדים, יהיה יחס יותר אישי.

• יחס אישי היא כמעט תמיד מקבלת בצהרון כי הגננת מאד אוהבת אותה והם רק שלוש עשרה והרוב לא מהגן שלה אז ככה שבשלישי הם בכלל לא יהיו כי יסיימו בשתים עשרה ויהיו שלושה ארבעה ילדים. היא מאוד אוהבת את הפעילות של הצהרון ובשלישי נעשה לה הםתעה וניקח אותה מוקדם

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה