גמדה מדהימה שלי!!!! עדכון דחוףףףףף+ תמונות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אושרי ממש התלהב מכל הצעצועים ובכלל הבובה של האנגרי בירדס בכלללללללללל
ב"ה מחר אני העלה תמונות
ושוב פעם תודה תודה
אוהבת אותך ועדיין אין לי שמץ של מושג מי את אפשר רמז
את לא מבינה איזה קטע הזוי ביותר, מרגע קבלת החבילה אני מחפשת את הפתק שצריך להיות בו רמז ולא מבינה למה אין ולפני חצי שעה כשכל הצעצועים והמדבקות של אושרי על השולחן ואני בחדר עם אושרי בעלי אומר:
בעלול: נו גילית מי הגמדה שלך? אני: לא אין לי מושג, הייתי צריכה לקבל בחבילה רמז ולא היה ולא נעים להגיד משהו.. בעלול: רשום פה משהו שהיא גרה קרוב ויש לה בן ואתן חברות בפייס. אני: מהההההההההההההההה???????????? בריצה לסלון קוראת בהתרגשות את המכתב ונראה לי שאני יודעת מי את https://www.facebook.com/media/set/?set=a.361249197229985.81391.100000347230862&type=1