אני לא נורמלית או מה??????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי עכשיו אצל הגניקולוג שלי (זה הריון שלישי שלי אצלו)
    גניקולוג: כן הדס
    אני: גילו לי בקע
    גניקולוג: (בציניות) איזה יופי
    אני: בלה בלה.. הייתי אצל כירורג.. שלח אותי למיון בלה בלה הם שלחו אותי אליך.. בלה בלה (הראתי לו את כל החומר) מה אני צריכה לעשות?
    גניקולוג: מאיפה לי לדעת? מה אני כירורג?
20 תגובות
עמוד 1

• לדעתי את צריכה לחזור לכירורג לא?
    להראות לו את כל הניירת ושיגיד לך מה הלאה מפה...

ובמקביל להחליף רופא

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני לא יודעת אם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כנראה הבעיה אצלי, אבל לי הוא נשמע דווקא חמוד, הגניקולוג הזה
  • יש לרופא שלך חוש הומר
  • אם לא ינתחו אותך עד אז?
    פייס: ortal_hori
  • לדעתי את אובר רגישה בגלל ההריון - מה הגניקולוג יכול לעשות? לבדוק את העובר ולשלוח אותך לכירורג שהוא זה שמחליט אם את חייבת לעבור ניתוח עכשיו או אח"כ או מתישהו.

אני מקווה שתוכלי לעבור את הניתוח אחרי הלידה
  • לא הבנתם..
    הייתי אצל כירורג שחושב שאני לא אוכל להחזיק מעמד עד סוף ההריון
    כי הבטן שלי תגדל והמצב לא ישתפר.. ויש מצב לניתוח חירום - שעדיף כבר לעשות ניתוח רגיל בהריון ולא להגיע לניתוח חרום (לדעתו)
    אבל - הוא אמר שהוא חייב להתייעץ עם גניקולוג, ואין לו אופציה כזו ולכן הוא שלח אותי למיון יולדות, הכוונה שלו היתה ששם הם יקראו לכירורג וייתיעצו ביחד.
    במיון הם לא רצו לקרוא לכירורג.. הם אמרו שזה מיותר ושאני אחזור במקרה של לידה / במקרה חרום. והמשך מעקב אני צריכה לעשות אצל הגניקולוג המטפל שלי.
    והגניקולוג פשוט שלח אותי חזרה לכירורג.. הכירורג שאמר מראש שהוא צריך להחליט ביחד עם גניקולוג מה לעשות.... וכו וכו..
    הבנתם?????????????
    אני תקועה פה בתוך חבורה של רופאים שלא רוצים להחליט מה לעשות, שלא נותנים לי הנחיות ברורות ו
  • אורטל - אני במכבי...

• פייס: ortal_hori
  • טוב, זה באמת הזוי
  • אורטל - ברור שאמרתי לו!!!!!!!!

• לא לא,זה ממש לא מצחיק !!!
    זה בכלל לא נשמע לי כמו חוש הומור,אלא כיחס מזלזל ביותר.
    עומדת מולו אישה בהריון שיש לה בעיה רפואית שהטיפול בה איך ומתי קשור באופן ישיר להריון,ברור שזה קשור אליו!
    יופי,העובר בסדר אבל מה עם האמא??
    קודם כל קבלי
    זה נשמע ממש לא פשוט מה שאת עוברת.
    אני מציעה שתפני לעוד רופא ותתיעצי,ובאופן כלי,אני הייתי מחליפה רופא.
    איפה את גרה?אם במרכז יש לי רופאה מעולה(בתל אביב.)
  • שושה - אני מרמת גן..
    תל אביב זה מתאים לי - תודה
  • לכי לכירורג פרטי - הוא אמור לעשות את ההחלטה. אני לא מבינה איך גניקולוג יכול להשפיע על זה.
    המקסימום שגניקולוג יכול לעשות זה להגיד שתקבלי זריקה להבשלת ריאות לפני הניתוח בגלל שהתינוק שלך עוד לא מוכן לצאת.
    אולי תצטרכי שבניתוח יהיה גם גניקולוג למקרה שיצטרכו ליילד (או שאני רואה יותר מדי האנטומיה של גריי).

אני מקווה שיוכלו לחכות עוד 9-10 שבועות ככה. אולי שיתנו לך שמירה בזמן הזה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • דר' ורד אייזנברג,מקבלת במכון רביד בעזריאלי.
    תחפשי דרך האתר של מכבי או בזימון תורים שלהם יתנו לך את המספר.
    (אין לי אותו כרגע),לפעמים לוקח קצת זמן להשיג אצלה תור,היא מאוד רצינית ומקצועית ומכבדת.
    תנסי להסביר למזכירה שלה בטלפון מה העיניין ואולי תצליחי להכנס מהר יחסית.
    בהצלחה!
  • ממש מעצבן

• שושה תודה
    סתם שתדעו - "הניתוח" הזה ממש פשוט.
    הרדמה של אפידורל - ההליך הוא כמה דק' ואח"כ הולכים הביתה..
    זה לא משהו רציני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה