היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל הזמן עם קוצר נשימה, משתעלת המון וכשאני משתעלת יש לי בריחת שתן אומנם בכמויות קטנות שנספגות בתחתונית אבל אני מחליפה המון ומתקלחת כמה פעמים ביום בגלל זה! איך אני מפסיקה את זה? כשפניתי לרופא נשים הוא ענה: את בהריון לא?
14 תגובות
עמוד 1
תטפלי בשיעול זה יפסיק
ויש מה לקחת גם כשבהריון (מניסיון)
תתיעצי עם הרופא שלך
בהצלחה
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
בהריון הקודם שלי השתעלתי בטרוף... הרופא שלי נתן לי טיפות בשם פילקה, זה די עזר תבקשי אותם , את לא צריכה לסבול
תרגישי טוב
תמרחי שמן זית על החזה והגב זה עוזר לשיעול
גם לטפל בשיעול אבל יותר חשוב-לחזק את רצפת האגן,גם עכשיו וגם אחרי הלידה. חפשי מידע ברשת,יש כל מיני סוגים של תרגילים ושיטות לטיפול בזה חלקם את יכולה לעשות לבד בבית
תרגילים פשוטים לחיזוק ריצפת אגן.. כיווץ והרפיה
הדס,האמת שצריך להזהר ולדעת איך אפילו שזה נשמע כזה פשוט. הבנתי מפיזיותרפיסטית של רצפת האגן שלפעמים יש צניחה שדווקא כיווץ והרפיה באופנים מסוימים יכולים לגרות יותר נזק,ולכן רצוי לשאול או לאבחן או לפחות לקבל מינימום הדרכה איך לעשות. (אגב הרופאה שנתתי לך,מומחית לרצפת האגן:))
אוי, לא נעים, אבל שכיח ביותר, קודם כל תרגישי טוב ושיהיה לך רפואה שלמה. דבר שני, תתחילי לעשות כל מיני תרגילים לחיזוק רצפת האגן,
בזמן שאת עושה פיפי, תנסי לעצור את הזרם באמצע, ככה תוכלי קודם כל לראות מה המצב, אם זה מאוד קשה אז אני מציעה לך ללכת לפיזיוטרפיסט שייתן לך תרגילים, ככל שתטפלי יותר מוקדם, יהיה יותר מוצלח.