יו אני לא מפסיקה לבכות - מישהי ראתה פה האח הגדול? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה האח הגדול אל קרא לאיתם? למה הוא לא הראה לכולם בפלאזמה? ראיתן איך הוא הבקיע גול ושרי לא הסתכלה ואף אחד לא ראה ולא היה לו מושג בכלל אוף זה קרע אותי
10 תגובות
עמוד 1
נכון! גם אני התבאסתי, חשבתי שחיים יגיד את זה כשהוא אמר שהוא ראה אותם מתאמנים...
כןןןןןןןןןןןןןן הוא כזה מסכן איך כואב לי עליו אף אחד לא באמת מעריך אותו, הוא עצמאי בצורה מטורפת! כל הכבוד לו! ושרי הזאת סתם מעצבנת, הוא שואל אותה איפה הכדור והיא בכלל עסוקה בעצמה. אוף לא סובלת אותה, רק קצת מרחמת עליה לפעמים.
זה היה עצוב נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכן אבל מה שהרגיז והכעיס אותי יותר היה סער!!! אייך הוא לא מתבייש!!!?!!?!?!? צריך לגרש אותו מהמדינה
אדם שמתכחש לדת שלו!!!!!!
אני ראיתי!!!! איזה תותח!!!!
מסכן גם לי כאב הוא מקסים...
יואו זה היה ממש רע....באמת למה לא סיפרו לו שהוא הבקיע?!
והשרי הזאת ראיתן איך הוא שאל אותה כמה פעמים איפה הכדר והיא התעלמה מימנ\??!!!
נכון גם אני חשבתי על זה אבל אני מאמינה שהאח אמר משהו רק שלא ערכו את זה בקטע
ענבל, אני מסכימה איתך - הוא בטח שומר את זה ליום שלישי.. שרי הזוייה! כמה מרוכזת בתוך עצמך את יכולה להיות????
א. כל המדינה ראו אתמול מספיק שזה היה בפרומו , אז גם מי שלא ראה את התוכנית יודע
אז הרמת אני ראיתי את השידור החי של המשחק... וגם אתמול ולא ראיתי את הקטע עם איתם... (בטח התעסקתי עם נועה שחולה... משתעלת בטירוף עם ברונכיט מעצבנת)
מסכן באמת הבקיע ולא אמרו כלום!!! חוצפנים חסרי פירגון !!! איזה חמוד הוא הוא ממש מתנהג כאילו לא עיוור מסתדר ועצמאי כל הכבוד...