למה זה כזה כואב?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לריב עם הבעל שלי
    עוברת עליו תקופה מאד קשה יש לו לחץ מטורף בעבודה
    וסבא שלו שהוא ממש קשור אליו במצב שלא יודעים מה יהיה איתו מחר
    ואני צריכה ללדת והוא מתרגש ומבועת מזה שהוא הולך להיות אבא

אני בן אדם עם פתיל מאד אבל מאד קצר ואני הכי משתדלת לא לדבר איתו בכלל אלא רק אם הוא צריך חיבוק תמיד משתדלת לתת לו את הזמן שלו עם עצמו.
    מקודם ביקשתי שידליק לי את הדוד והוא צרח עליי כמו לא יודעת מה אני יודעת שקשה לו אז למה אני בוכה עכשיו??

סורי על החפירה הייתי חייבת לפרוק!!
9 תגובות
עמוד 1
  • את בוכה כי גם את בן אדם!

כי יש לך רגשות ולא נעים לנו שצועקים עלינו, בעיקר כשאנחנו הורמונאליות בהריון.
    נכון שעוברת עליו תקופה קשה, אבל גם לך יש רגשות ואת בהריון מתקדם וגם את עוברת דברים לא פחות ממנו...
  • מממש לא חפירה מאמי...דבר ראשון קבלי

• זה כואב כי נפגעת ממשהו שאמור להגן עליך ואת אוהבת
    תניחי לו כרגע, הוא בטוח מצטער על זה שצעק ויבקש סליחה
    ואז תתפייסו, תאמיני לי לפעמים שווה לריב רק בשביל הפיוס

• כי זה כואב שמישהו שחשוב לך ושאת אוהבת צועק עלייך בגלל דבר סתמי כזה.

אבל את צריכה לזכור שעוברת עליו תקופה לא קלה והוא מבולבל
    וגם הגברים כאלה - הם לא מדברים על זה, הם לא משתפים, הם לא יודעים איך לאכול את כל הרגשות האלה.

אז קל להם יותר להוציא את זה על הבן האדם הכי קרוב אליהם. תני לו להירגע וכשיירגע דברי איתו ותסבירי לו שגם לך קשה.

• תודה בנות!
    הסברתי לו שאני מבינה את הלחץ אבל אני מבקשת שלא יצעק עליי שאני פגועה ולא כועסת....

הוא מתבייש להסתכל לי בעיניים ומכין עכשיו ארוחת ערב
    תודה ענקית!
  • צועק עלייך בגלל הדוד-איזה חוצפן!!!
    גם אם היה לו יום קשה- זו לא סיבה להוציא עלייך את התסכולים שלו.
    אני מקווה ומאמינה שהכול הסתדר מאז - רק שלום.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה