מבולבלת נורא!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ובוקר טוב לכולם טוב אז ככה מחזור אחרון שלי היה ב 6-2 והביוץ שלי היה לפי המחשבון ביוץ ב 20-2 ועכשיו ב 4-2 הייתי אמורה לקבל וכבר באותו היום עשיתי בדיקה ויצא שלילי בערכת הריון,וכל השבוע שעבר מראשון עד אתמול אני עם כאבים ותחושה של מחזור שכאילו אני צריכה לקבל ולא מגיע,ואני שואלת את עצמי עם יצא שלילי אז איך זה שעדיין לא קיבלתי יש לי מחזור סדיר כל 27 28 וכמה שאני רוצה להפסיק לחשוב על זה אני עדיין לא מבינה למה זה מתעכב ככה?שהיה לכם המשך יום טוב ונעים וחודש אדר שמח עם רק בשורות טובות לכולם!!!!?

שרית
9 תגובות
עמוד 1
  • אם יש איחור כבר אז תעשי בדיקת דם.בהצלחה
  • היי מרגו בוקר טוב לך,אבל יצא לי שלילי בערכת הריון אז זה אומר שאין לי למ לעשות בדיקת דם לא?כי גם שם יצא שלילי

שרית
  • למה את חושבת ככה אולי בדקת מוקדם מידי -עדיף בדיקת דם מאשר בדיקות ביתיות ,מאחלת בהצלחה.
  • היי בנות ושבת שלום לכולם מחזור שהייתי אמורה לקבל ב 4-3 עדיין לא הגיע והיום דיברתי עם הרופא עם זה יכול להיות הריון,?והוא אמר לי שצריך לפחות לחכות 10 ימים בשביל שאולי זה הריון,צריך לחכות ל10 ימיי איחור.אווף איזה באסה בטוח שעד אז אני יקבל כבר?בטח עד יום שלישי אני כבר יקבל ,איזה באסה להתחיל שוב מחדש ,מקווה שבע״ה חודש הבא אני יצליח להיקלט מהר בע״ה.שהיה לכולם המשך שבת שלום ומבורך ושנזכה רק לבשורות טובות אמןן

שרית
  • היי שרית,

הייתי מנסה עוד בדיקת הריון ביום ראשון... ועדיף ערכה מחברה אחרת. אולי משהו התפספס, אולי לא הצלחת לראות את הפס כי היה בהיר מדי?
    בכל מקרה, בקשי בדיקת דם. לא חייב לחכות ל-10 ימי איחור...
    וגם אם מחכים זה לא יבטל הריון אם קיים - אז רק בשורות טובות

• היי בנות בוקר טוב ושקט לכולם,בנות איזה באסה כמו שאמרתי והרגשתי בסוף קיבלתי במוצאי שבת,איך התבאסתי,עשיינו הכל כמו שצריך לפני הביוץ ביום הביוץ ועדיין לא הצלחתי זה כבר חודשיים שלוש שאנחנו מנסים,יכול להיות שהמחשבון ביוץ באתר הוא לא מדוייק?ולכן לא הצלחתי להיקלט?מקווה שבע״ה שכולנו ניקלט כמה שיותר מהר בע״ה ומאחלת לכולכן המשך יום טוב ושקט? 

שרית
  • היי בנות בוקר טוב ושקט לכולם,בנות איזה באסה כמו שאמרתי והרגשתי בסוף קיבלתי במוצאי שבת,איך התבאסתי,עשיינו הכל כמו שצריך לפני הביוץ ביום הביוץ ועדיין לא הצלחתי זה כבר חודשיים שלוש שאנחנו מנסים,יכול להיות שהמחשבון ביוץ באתר הוא לא מדוייק?ולכן לא הצלחתי להיקלט?מקווה שבע״ה שכולנו ניקלט כמה שיותר מהר בע״ה ומאחלת לכולכן המשך יום טוב ושקט? 

שרית

שרית

שרית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה