צריכה את התמיכה שלכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואת המילים המרגיעות שלכן...
    אז זהו, למי שזוכרת שעדכנתי שגיסי התארס אז החתונה שלו בעוד שבועיים ויומיים ובעוד שבוע וחצי (קצת יותר) אנחנו עולים על המטוס ונוסעים לארה"ב לחתונה למשך עשרה ימים מלאים.
    אין מה לומר, אני נורא מתרגשת מזה.
    אבל יש לי רגשות מעורבים, כי אני משאירה את הילדים כאן, ולמרות שאני משאירה אותם עם אנשים מקסימים ונהדרים עדיין הלב שלי בוכה.
    אני אהיה רחוקה מהם ולא אהה שם כדי לחבק ולנשק אותם בבוקר ואני לא אהיה שם כדי להגיד להם שלום, לא אני אכין להם את הסנדביצ'ים ולא אני זו שאספר להם סיפור לפני השינה ואומר להם לילה טוב.
    לא אני אהיה שם כשאחד מהם יקום בלילה מחלום רי או שסתם יתחשק לו פתאום חיבוק ולא אני אהיה שם בבוקר כדי להלביש אותם עם חיוך ולשלוח אותם עם לב שמח לגן.
    וזה קשה לי....... עד כדי כך שלפעמים, כשאני חושבת על זה יותר מדי אני אומרת לבעלי שאני פשוט מוכנה לותר על הנסיעה הזו ודי.
    אמא שלי כל הזמו מעודדת אותי שיהי בסדר ושאני אסע ושיהיה לי כיף אבל אני נורא נורא נורא חוששת מזה......
    אני צריכה דחוף את התמיכה והעידוד גם שלכן.
    וחוץ מזה, אם יש למישהי טיפים לתת לי כדי להקל על ההתמודדות של הילדים אני אשמח מאוד לשמוע, כל דבר יתקבל בברכה.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני רק שולחת לך

• וקניות!!!!!!!!!!!!!!

רותי
  • כן, אני מקווה שבעלי לוקח בחשבון הקניות גם בחשבון של ההוצאות של הנסיעה.....

• אני יכולה לתאר לעצמי שזה לא קל אבל זה יהיה בבחינת שבירת שגרה גם לך ולבעלך וגם לילדים שיהנו מפינוקים של סבתא...
    והזמן יעבור מהר ואתם תחזרו מהר מאוד לשגרה
  • קניתי להם מלא פרסים חמודים שיהיה להם לכל יום והכנתי להם חוברת שבה הם יצירו לי כל יום ציור ואני כמובן אדבר איתם מלא בטלפון.
    עם יהודה אין לי בעיה הוא ילד מאוד בוגר וחכם והוא יודע שאבא ואמא נוסעים לאמריקה ואחר כך הם יחזרו ונביא לו מתנות והוא נורא מבסוט מזה.
    אבל חיים- זה כבר סיפור אחר, חיים מאוד מאוד קשור אלי, אם בעלי קם אליו בלילה הוא לא מוכן להסתכל עליו, הוא בוכה שהוא רוצה רק את אמא, בשבת בבוקר נכנסתי לחדר שינה כדי להתלבש והוא עמד לי מחוץ לחדר ובכה במשך שבע דקות עד שיצאתי משם לבושה.
    אני לא יודעת מה יהיה איתו!!!
    כל פעם שאני מתחילה לדבר על זה הוא אומר לי אבל אני אבוא איתכם, נכון?
    תנו לי עיצה טובה איך להתמודד עם זה ואיך להכין אותו כמו שצריך! פליזזזזזזזזזז!
    אני נורא חוששת מהתגובה שלו!

• אולי אפשר להגיד לחיים: אתה תהיה עם סבתא,עם המשפחה,איזה כייף, אתם תשמחו ביחד ואני גם אלך לשמח את המשפחה..

אני בטוחה שחיים יהנה עם הסבתא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה