התייעצתי עם הגננת בקשר לרשימה למשלוח מנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבו לנו: אוזן המן, חטיף אחד, שוקולד אחד, וסוכריה רכה
    יש גבול לרמת הקמצנות כאילו מה זהההההההההה פדיחה.
    בקיצור הגננת אמרה לי שזה רשימת מינימום וברור שאפשר לשים יותר ויש הרבה שגם מוסיפים, פשוט יש עולים חדשים שלא יודעים מה להביא ומביאים רק במבה או רק אוזן המן, אז הם למדו משנים קודמות ונותנים מושג כללי מינימלי.

אז לקחתי נייר צלופן וסגרתי אותו כמו סוכריה - בפנים שמתי: 2 חטיפים, 2 שוקולדים, ביצת הפתעה, סוכריות גומי, סוכריה על מקל, אוזן המן וצמיד סוכריות

ורק כדי שלהב לא תצא לי מקופחת חס ושלום עשיתי לה בדיוק אותו הדבר

מה דעתכן?

11 תגובות
עמוד 1

• נשמע נדיב ביותר!

• וואי וואי זה אשכרה קמצני רצח.
    וואלה הלכתי הסתכלתי על המוכנים , יש בהם כלום דברים ועולה 25 שקלים
    כל מה שכתבתי עלה לי פחות מ30

• איזה כיף למקבל/ת המשלוח של להב
  • תודה

• מכובד ביותר, כל הכבוד לך!

• אצלנו בגן יש דבר מאוד נחמד.
    הם אוספים ממתקים מכל ההורים ומכינים משלוח מנות זהה לכל הילדים
    אה ונשמע אחלה המשלוח

• גם אצלנו עשו רשימה להביא בשקית כולם באופן אחיד והם אורזים.
    במבה, ביצת קינדר, ופל מצופה, אוזן המן,2-3 מרשמלו, הפתעה וברכה.

• נשמע מעולה!!

[/url
  • זה בכלל לא קמצנות...

אני חושבת שאתן מפספסות את הפואנטה של משלוח המנות
    זה לא נועד להראות מי יכול לקנות יותר ממתקים ולקבל סכרת.. אלא שכל אחד מכבד את השני, שכל אחד חולק עם השני ( אם רוצה)
    משתף, נותן ומקבל....

זה שאומרים מה להביא זה מעולה כי לדעתי זה אמור להיות אחיד אצל כולם
    שחס וחלילהה לא יהיה כמו שהיה פה שהתאכזבו מהמשלוח..

סיון תחש י שלהב תקבל את החבילה ה"קמצנית..." איך היא תרגיש?
    היא בטווח תתלהב.. מכל דבר !!!! השאלה איך את תתיחסי לזה!!!????

• מיכל בדיוק בגלל זה התייעצתי עם הגננת לפני שעשיתי מעשה. ואני לא האמא היחידה שרואה את הרשימה הזאת כמינימלית. קמצנית זה כי לדעתי להביא שוקולד וחטיף זה מוגזם ובחג שמטרתו לשמח ילדים צריך לפנק קצת יותר.

חוץ מזה אם פיספסת מי אני וכנראה פספסת אני בן אדם שהלתת אצלו פי עשר יותר חשוב מהלקבל וכל מה שלהב תקבל היא תהיה מאושרת איתו כי זה מה שהיא תשאב ממני! אני מחנכת את הילדה שלי שתמיד תשמח לתת וכמה שיותר ושתהיה שמחה עם כל מה שתקבל גם אם זה מעט.
    מה גם שיש לה בדיוק אותה החבילה

• אווו יפה! אז אני שמחה לשמוע שאת מחנכת אותה לזה!

ועוד משהו
    את יודעת אנחנו יכולות לחשוב דברים ולהגיד דברים מבלי שנתכוון והילדים תופסים את זה אחרת.
    מבחינתם החטיף וההפתעה השטותית זה כל עולמם ובשניה שאנחנו אומרים לדוגמא" מה זהו?" או " איזה שטויות" .....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה