חייבת לשתף!! סיפור ארוך.. אבל זה החיים שלי??!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התחתנתי לפני שנה ונכנסתי להיריון ראשון חודש אחרי, לאחר התרגשות רבה מאוד גיליתי בבדיקת אולטראסאונד שהעובר לא התפתח ובשבוע 10 נאלצתי לעבור גרידה! אני לא צריכה לספר על הכאבים הנפשיים והפיזיים שעברתי אבל זה לא נגמר בזה.. אחרי חודש הלכתי לעשות אולטראסאונד וראו שאריות שיליה הצעו לי כל מיני דרכים להוציא אותם ולחצו על גרידה נוספת לא היתי מוכנה לזה נפשית ולא רציתי לעבור את זה שוב, לאחר מחשבות ודמעות עשיתי ניתוח היסטוסקופיה ובאמת הכול עבר בשלום... והרחם נקי!! לפני שלושה חודשים נכנסתי שוב להיריון ובשבוע 6 התחילו דימומים הלכתי לרופא ואמרו לי שהכול בסדר.. כעבור כמה ימים של דימומים שרק התחזקו התחילו גם כאבים ושלחו אותי למיון.. שם אמרו לי שעברתי הפלה טבעית והרחם נקי אבל צריך לעשות מעקב בדיקות דם כי ההורמון הריון (בטא) עדיין בדם.. שם הוא נשאר חודש בערך.. בסוף גם זה מאחורי... היום אני באיחור קיבלתי מחזור אחרון ב01/02, אני מפחדת לעשות בדיקה ביתית או ללכת לבדיקת דם או אפילו לרופא כדי לא להתאכזב שוב אולי אין היריון וזה רק לחץ?? או סתם עיכוב שיכול להרוג?? אחרי האכזבות הרבות שעברתי בשנה האחרונה הייתי חייבת לשתף מישהי!!?? ועוד משהו הבטן התחתונה כואבת לי מאוד.. קראתי בפורום שזה יכול להצביע על התרחבות הרחם יכולה להיות עוד סיבה??
שני 2
8 תגובות
עמוד 1
היי שני, אני באמת לא יודעת לענות על השאלה שלך... אבל רק רציתי להגיד שאני מבינה את הצער והעצב שלך, ומאחלת שבע"ה החודש זה יגיע ויהיה מוצלח ובריא ותקין!! חודש אדר מרבין בשמחה!! :)
הי מתוקה,
הצטערתי לשמוע את מה שעברת , אין ספק לא פשוט בכלל... אבל החיים ממשיכים, צריך לדעת להרים את הראש ולהמשיך הלאה יש לנו מטרה ולא נוותר... ובסוף זה מגיע לכולן...
אני התחלתי בפורום הזה לפני שנה בדיוק ולאחר מספר חודשים הבנתי שאני בכלל שייכת לפורום השכן, פוריות, גילינו שיש בעיה והטיפול היחידי זו הפריית מבחנה, חשבנו שהשמיים נופלים עלינו באותו רגע... המושג הזה נשמע רחוק מאיתנו...
אך מהר מאוד התאפסנו... נכנסנו לתהליך אינטנסיבי של הפריית מבחנה.... והיום שנה אחרי שהצטרפתי לפורום אני ברוך השם בשבוע 8 פלוס 3 " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
היי
אני גם פחות או יותר שנה בפורום התחלתי כאן ועברתי לפורום פוריות הריון ראשון שכמעט הרג אותי היה מחוץ לרחם שאותו גילו בשבוע 8 מיותר לציין שחיי היו בסכנה מדימום פנימי עברתי ניתוח לפרוסקופיה . שבורה וכואבת הלכתי לרופאה שלי שלא איבחנה את זה בזמן והפנתי אצבע מאשימה ואמרתי שבגללה אני לא מעוניינת יותר בלהכנס להריון אני את הסבל הזה של האכזבה לא עוברת שוב ! החודשים חלפו עברתי שינוי שחבלז טופלתי עי פסיכולוג וכדור פסיכאטרי ( עקב חרדות ) והחלטתי שאני נלחמת עם מה שיש עושה הכל כדי להשיג הריון לא מרימה ידיים פחדתי מאוד ועדיין פוחדת מבדיקות ובהפריה חוץ גופית צריך לעבור הרבה בדיקות נלחמתי ב״שד״ שלי במפלצת שמאיבה על מחשבותיי היום אני כאן בלי עין הרע ! אז תקחי את עצמך בידיים תעשי בדיקות לקרישיות יתר תעשי בדיקות כלליות כדי לדעת מה מצבך תנשמי עמוק ותמשיכי הלאה אל תסתכלי לאחור כי את רק תיפלי !!! אז בהצלחה מאמי ותני חיוך
היי שני היקרה כל כאב לשמוע סיפורים כאלו אבל כמו שאמרו לך שאר הבנות חיים ממשיכים וצריך ליהות אופטימים -אני יתחלתי בפורום אובדן הריון לפני 3 חודשים עברתי גרידה בשבוע 7 (הריון שלא יתפתח) כרגע נמצאת בפורום הזה וחייבת להגיד שיש פה בנות מיוחדות ,חמות ו תומכות.לגבי שאלה הכל יכול ליהות אם יש איחור רציני יכול ליהות הריון -תבדקי בלי חשש ,ככה לפחות התמונה תהיה לך יותר ברורה איך ולא תהיה באי שקט.אני מאחלת המון הצלחה ובריאות כמובן תהיה חזקה אני יודעת שלא תמיד זה קל,אני גם עכשיו בציפייה כל חודש מחדש וטרם נכנסתי להריון וזה מאד מתסכל אותי.שולחת דיאנה
בנות יקרות אני מודה לכן ומעריכה את זה מאוד, עצוב לי לשמוע שיש סיפור כזה לכל אחת ואחת, וכמו שאמא שלי תמיד אומרת- כל אחד וה"שק" שלו, אני מאחלת ומקווה שמהר מאוד נזכה כ-ו-ל-נ-ו להחזיק תינוק בריא ושלם... תודה רבה על ההבנה והתמיכה זה עוזר לשחרר לפעמים כיף לדבר עם מישהי שמבינה בנושא (לצערי). שיהיה לכולכן פורים שמח מלא אהבה בריאות ובשורות טובות!
שני 2
מאמי גם אני אשתף אותך לפני כמה שנים נכנסתי להריון וההריון לא התפתח והיתי צריכה לקבל כדור ציטוטק כדי לפלוט את העובר מה שעברתי אם הכדור הזה 3 חודשים דימומים ללא הפסקה עד שהכל נגמר ואז אחרי כמה חודשים נכנסתי שוב להריון אבל גם פה בשבוע 8 עברתי הפלה טבעית אבל אחרי כמה חודשים שהיו הארוכים בחיי נכנסתי להריון המיוחל והכל עבר בסדר ויש לי בת מהממת יפה ומקסימה בת 3 וחצי וכרגע אני בהריון נוסף שבלי עין הרע טפו טפו הכל יהיה בסדר גם בו אז אל תפחדי תבדקי והכל יהיה בסדר והכאבים בהחלט יכולים לנבוע מהתרחבות של הרחם
הי, קבלי המון בכללי כדאי לך לבדוק מה קורה איתך, למרות הלחץ וחוסר הוודאות... (במיוחד עם יש לך כאבים!) המון בהצלחה!
היי בננות .
גם אני בדיוק חלק ממכם, עברתי בשבוע 19 שבוע מתקדם יחסית הפלת ציצטוטק הפלה לא פשוטה ולאחר מכן גרידה. לא ביקשתי נתיחה של העובר ואיני יודעת ממה זה קרה שהעובר היה ללא דופק . אני גם מאוד בלחץ מה אהיה בהריון הבא כי אין לי ילדים וזה היה הריון ראשון שלי . זה בכלל לא נעים. מקווה שבמהרה כולנו נעבור את זה !!!!