אני מאתמול עם גולה בגרון, סלע על הלב ודמעות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קשה לי להתבטא אבל אני חייבת להוציא את זה כי אפילו לבעלי אני לא בוכה כי לא רוצה שידע שאני קרועה מזה.

אז גיליתי שנהיה לי גוש בשד השמאלי

25 תגובות
עמוד 1

• מחר

• 90% מהמקרים - הינם שפירים, תירגעי תיכף ומיד. מה את נכנסת לסרטים?

אני עובדת באגודה למלחמה בסרטן...סמכי עליי שאני יודעת מה אני אומרת.....

תעשי אולטרא סאונד ויהיה בסדר!! יכול להיות שזה גוש שמוני, הצבטרות של חלב שהתקשה, הכל יכול להיות!!!

סרטן במצב שלך - ובגיל הזה - זה נדיר ביותר!!!!!!!!
    פייס: ortal_hori
  • בעזרת השם מחר תשובות טובות
    תנסי לא לחשוב על זה (אם כל הקושי)

בהצלחה
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• קודם כל

• זה יכול להיות מיליון ואחד דברים: ציסטה, בלוטת לימפה שהתנפחה, גוש שומני וכו'
    חבל להיכנס ללחץ

• מאמי אני גליתי לעצמי גוש בשד בגיל 19 .. אני כל כך מבינה מה את עוברת נכנסתי לסרטים הכי נוראיים.. הפנו אותי לכירורג שד ששלח אותי דחוף לאולטראסאונד שד
    שם התברר שהגוש הוא חלק מהרקמת שד ואני כבר עשר שנים במעקב כל חצי שנה אצל כירורג..
    אני מאמינה שהכל יהיה בסדר

]
    ]
  • יקרה,כשהנקתי מלא גם לי היה גוש בבית השחי,שהתחיל מכלום ונהיה כואב והתברר שזה מההנקה,זה קורה המון.
    אני מאמינה שבעז"ה הכל בסדר וזה מההנקה.

• אוי
  • גם אני גיליתי גוש בשד בערך בגיל שלך (אף פעם לא סיפרתי לאמא שלי כדי לא להלחיץ). גם אני עשיתי אולטראסאונד וזה התברר כשום דבר. אני אפילו לא זוכרת מה אמרו שזה.

אח"כ בהיריון או הנקה (לא זוכרת) הלכתי שוב לרופאה מומחית והיא אמרה שבהיריון והנקה השד יכול מאוד להשתנות. מאז לא הלכתי שוב....(ולדעתי הוא עדיין נמצא שם)

אם את אומרת שזה כואב אולי זה באמת מההנקה. תעלה שנסתמה או משהו...

בשורות טובות מחר בבדיקה. מקווה שתצליחי להירגע עד אז

• זה ממש יכול להיות קשור להנקה. היה לי משהו דומה שלקח לו חודשים לעבור

בהצלחה!!

• את כ"כ מזכירה לי סיפור שהיה לי כשאושר היה בן 10 חודשים , הרגשתי גוש כואב וענקי בחזה בצמוד לבית השחי , הלכתי לרופאה שמיששה ושלחה אותי בדחיפות לבדיקת ממוגרפיה, קיבלנו אותי יומיים אחר כך ומיותר לציין שלא ישנתי בימים האלה, כשהגעתי לשם החליטו לא לעשות ממוגרפיה כי אני צעירה מדי אלא רק אולטרסאונד ושם הרופא שאל אם יש סיכוי שאני בהריון כי זה נראה הורמונלי , אמרתי שיש ךי תינוק בבית ואין כ"כ סיכוי להריון כי אני מונעת,
    לפי ההפרשים של ילדיי היקרים תראי שזה היה תחילת הריון וככה הגוף הגיב, כל ההריון סחבתי כאבים בחזה ואחרי הלידה זה עבר ברוך ה'

אני מקווה שתבשרי לנו בשורות טובות , ותספרי לבעלך אל תשאלי עם פחד כזה גדול לבד, שתפי אותו , בהצלחה!!!
  • עכשיו אני מסתכלת על הסרגלים שלי והם ממש לא מעודכנים
  • תודה מתוקות!

אין לכן מושג כמה מעודדות אתן!!
    אשתדל לחשוב חיובי...

שרית

• יהיה בסדר
  • שיהיה לך המון המון בהצלחה היום

• מחשבות חיוביות
  • גם לי זה קרה לפני שחגגתי יומולדת 30 ... מצאתי גוש בשד השמאלי ...
    עברו לי התסריטים הכי גרועים בראש .
    תודה לאל זה התברר כשום דבר ...
    ב"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה