אוניברסיטה- מאוחר מדי?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני רוצה לקנות ליובלי אוניברסיטה,

אתמול בשילב אמרו לי שזה עד גיל 4 חודשים, כי אח"כ הם כבר לא מתעניינים,
    ויובלי כבר בן 3 +..

לא בא לי להוציא את הסכום הזה לפחות מחודש...

עד מתי הקטנים שלכן התעניינו באוניברסיטה?...
23 תגובות
עמוד 1
  • וכן- נמחק לי הזיכרון מעומר ואיתי בכל הקשור לפריטי מידע חשובים...
  • לנו האוניברסיטה עזרה לפתח אותו בלהושיט ידיים

בעיני האוניברסיטה עכשיו מיותרת - תקני לט צעצועים וזה מספיק

• מאוחר מדי, חבל אל תקני. תקני כל מני צעצועי התפתחות שמתאימים לגיל
  • תראי אצלנו המצב היה קצת שונה כי לנועם היתה בעיה עם הושטת ידיים בגלל ההקשטה של הגב, אז למעשה עד עכשיו בשביל התרגילים אני שמה אותה

אבל באופן כללי בגיל כזה כבר מיותר לקנות ולדעתי עדיף לך צעצועי התפתחות, זחילה שיעודדו אותו לשכב על הבטן ולהושיט ידיים ולזחול

• תראי אצלי היא עדין יושבת באונב'
    נכון שהיא כבר מתגלגלת ממנה ויוצא לטייל ברחבי השטיח
    אבל לפעמים היא חוזרת אליה ומשחקת בה שוב.

אולי תבקשי כמתנה?

• קודם כל- תודה...

ועכשיו- מה נותנים בגיל הזה?

יש לי את הרעשנים
    כדור עם חורים

מה עוד?...

• נשכנים... כל מה שבטוח להכניס לפה ומרעיש.....

רעשנים כמו שאמרת , יש את הבובות האלה שגם ניתן לתלות על העגלה או סלקל ..

אני אשמח גם לרעיונות אנחנו ילדנו די ביחד

נבשלחתי לך שבוע שעבר

http://www.shilav.co.il/Baby/Content/SearchProducts/.aspx?c=Products.Ages+In+44&b=44

בהצלחה
  • נשכנים ,משחקים עם תוויות, רעשנים קשקשנים, בובות לחיצות (שרות/מנגנות) הדסי שלי מתה עליהן... כבר מגיל חודשיים.

• אחד לא אהב בכלל,
    השני אוהב מאוד, בן חצי שנה ועדיין שוכב וחוקר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3540911,00.html

• בגיל 3 חודשים+ לא הייתי משקיעה באוניברסיטה, אולי רק אם הייתי מקבלת אחת במתנה או משומשת מחברים/משפחה...
    עוד קצת והוא יתחיל להתגלגל וינסה לעשות צעדים ראשונים בעולם הזחילה והאוניברסיטה תשאר שוממת מהר מאוד...
    בגיל הזה אפשר לתת לו לשחק עם רעשנים וצעצועים שיש להם כמה מרקמים, צעצועים שיש להם תוויות...
    אפשר לתלות צעצועים מעליו בעגלה או בצד המיטה אבל באוניברסיטה לדעתי חבל להשקיע בשביל חודשיים גג...
  • יכול להיות שזה קצת מאוחר מידיי... אבל מה שאמרו לך בשילב זה שטויות!!! אופק בת 5 וחצי חודשים ועדיין ממש אוהבת אוניברסיטה ואת החברים שלה שתלויים עליה...חחחח

• האמת אני מנסה לשים את תאיר על האוניברסיטה ואחרי 5 דק' היא מתחילה להשתעמם
    את יכולה במקום פשוט לפזר לו משחקים לעשות לו כל מיני תרגילים לצדדים לגרות אותו להושיט ידיים לצעצועים כשהוא בעצמו גורר אותם
    ויש כל מיני תרגילים אחרים שלמדתי מהליווי ההתפתחותי... את לא מבינה איך הוא יהנה מזה אני לא מספיקה להסתכל בשעון וכבר עוברת לה שעה וחצי

• אה ועוד משהו!!!
    את יכולה לחמם את החדר ממש להוריד חלק תחתון ולתת לו להרגיש דרך כפות הרגליים מרקמים שונים
    למשל מברשת שיער עדינה ורכה,דובי רך מטפחות משי אגב הם מתים על זה שאת מעבירה את המטפחת על הפנים. תאיר מקפצת לי כשאני עושה לה את זה

• תודה בננות
  • שטויות - נטלי עדיין באוניברסיטה שלה והיא בת 5.5 חודשים

אם את רוצה תקני אבל לא חובה. את יכולה לשים אותו בלול ולתלות מעליו כמה בובות - הם נהנים, שולחים ידיים ועוד....

• לורה
  • לדעתי משחקי הושטת ידיים זה בעגלה עם קשת פעילות
    בבית אין צורך לשים ילדים באוניברסיטה (בגילאים כאלה כמובן) ועדיף לנצל כל הזדמנות לשכיבה על הבטן, תרגולי זחילה התהפכויות וכמובן הושטת ידיים קדימה למשחקים.

ולצערי הרב זה מנסיון ומטעויות שעשיתי אצל שתי הבנות

• יש אוניברסיטאות (חחחח) עם תמונות ודברים לתפוס על המשטח עצמו ככה שאם את שמה אותו על הבטן הוא יכול להושיט יד כשיגדל יותר ולתפוס אותם. בנוסף ברגע שהוא על הבטן הצעצועים שתלוים ומרעישים לו מעודדים אותו לחפש אותם ולהתהפך.

ההחלטה שלך אבל תלוי כמה זה עולה. יש כאלו במאות שקלים בודדים ויש כאלו במאות שקלים לא בודדים. אני מציעה אונ' עם תלויים גבוהים ולא נמוכים כי בגיל הזה אין צורך שיהיו קרוב לפנים. - לי יש אחת כזאת וזה מעולה לעידוד היפוך וכו'...

• לורה עם זה אני מסכימה איתך במיליון אחוז
    זה דווקא רעיון נחמד לעידוד התהפכות.
    אבל אם יובל כבר מתהפך מהבטן לגב אז זה באמת לא רלוונטי

• יובלי עוד לא מתהפך....
  • האמת, בן שלי 2.5 חודשים והוא מתחיל להשתעמם מאוניברסיטה. עכשיו הוא אוהב טרמפולינה עם קשת ומוסיקה. אני גם רוצה לקנות לו נדנדה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה