-
מאמי כל התחלה קשה - לאט לאט את תוכלי לאכול הכל אני לא חושבת שזה נכון להוריד עכשיו
תאכלי מאכלים רכים - תשתי מרק תאכלי פירה אורז וכו'
תרגישי טוב
-
תאכלי דברים רכים ,אם את רוצה בשר תטחני ממש כמו שעושים לתינוקות, אין מה לעשות. את יכולה גם להתייעץ עם רופאה שתגיד לך מה את יכולה לאכול. את צריכה לאכול,חייבת למצוא פתרון .להוריד את הגשר זה באמת חבל אחרי מה שעברת.
-
זה כואב רק כמה ימים
החזרת אותי לתיכון
-
זה כב לא כואב לי, לא זה העניין, אלא השינויים בפה שלא מאפשרים לי לנגוס -אסרו עליי באופן גורף! אז גם ללעוס אני בקושי יכולה, לא בגלל הכאבים אלא כי פשוט מפחיד אותי ולא נוח...
וזה לא העניין שאני לא אוכלת! דווקא התיאבון חזר אליי לפני כמה שבועות, אחרי כל ההקאות והבחילות, אני מהר מאוד מתעייפת מלאכול! כי קשה לי - יש לי כל מיני מבנים בפה, בנוסף לגשר, ואני כולי עקומה ולא מדברת ברור.... עולי עשיתי טעות? :(
-
לא עשית טעות ולא נעליים.
אורטודונטיה זה מאד חשוב.
תאכלי במנות קטנות לכל אורך היום (7-8 ארוחות).
יש הרבה מאד דברים שאפשר לאכול:
[
-
הי,
תאכלי טחינה ואבוקדו- זה רך, מזין ומשמין.
ביצים
פירה
גלידה!!!!!
מרק כתום
מרק אפונה
מרק עגבניות ואורז
פירה בטטה
מילקי
רסק תפוחים
דבש
אולי גם ממרח שקדים- שקדיה, זה מלא חלבונים זמינים ומשמינים.
רסק עגבניות טריות עם קצת קוטג' ומלח
פשוט תסעי לסופר ותחפשי כל מיני דברים כיפיים שמתחזק ואפשרי לך לאכול.
ותמיד אפשר גם סוכריות מציצה
אם את רוצה מתכונים תגידי- אבל בהחלט אפשר לחשוב על מגוון אוכל טעים
-
ואת גם יכולה לקנות מסחטה או במג'ימיקס או משהו
להכין מלא מיצי פירות וירקות-
סלק, גזר, סלרי, תפוח, בננה! (ואפשר גם לאכול בננה שזה מלא קלוריות
תפוח, תפוז, תמר, מלון וכו' וכו'
ואולי תתפנקי עם פרוזן יוגורט.
וואי, את עושה לי חשק לכל זה...
-
כבר לא כואב לך, והלחיצו אותך סתם. ועוד את בהריון אז מה הם חשבו לעצמם להלחיץ אותך ככה ולהגביל מאכלים!?!?!?!!?
היה לי גשר.
1. תיפול לך קוביה- ידביקו לך חדשה.
2. את יכולה לנגוס! את נוגסת הרי עם השן לא עם הקוביה, המגע עם הקוביה בא אחר כך... אז נגיד לנגוס במלפפון את יכולה למרות שזה קשיח. כי בתהליך הנגיסה
כשהמלפפון מגיע לקוביה זה כבר החלק הרך של המלפפון. מבינה?
אז נגיד תפוח שלם אל תאכלי, כי הוא כולו קשה וגם אם תשימי לב בשביל לאכול תפוח נוגסים עם כל שטח השן כאילו. צריך להכניס את כל השן והקוביה בפנים.
אבל את יכולה לחתוך את התפוח לפרוסות ולאכול ולנגוס בפרוסות.
אגוזים לא ממליצים כי הם קשים ובטוחנות הם יכולים להשען על הקוביה בתור המקום בו הם יטחנו על ידך... וגם הפרורים נתקעים בקוביות אז גם בגלל זה לא כדאי אגוזים.
אני הייתי אוכלת הכל אבל הייתי חותכת את כל הפירות\ירקות.
זה גם פחות לחץ(אם יהיה) על הקוביה, וגם אני עשיתי את זה כי כשאת ככה נוגסת ישר זה תמיד נתקע בקוביה\בין השיניים וכמעט מתחת לקוביה...ואי אפשר כל ביס להתעסק עכשיו להוציא משם את הקליפה של הפרי\ירק. וכל הסבל הזה שרק מי שהיה לו גשר מבין על מה אני מדברת חחחח
בקיצור תאכלי הכל רק תחתכי לגודל ביסים...ובלי אגוזים.
כמה זמן בערך אמרו לך שאת צפויה ללכת איתו?
-
היי מיצי,
מה זה תודה על התשובה! נראה לי שבאמת הלחיצו אותי מספיק... עכשיו אכלתי חצי בגט (את החלק הרך בעיקר) עם אבוקדו ואני מאושרת! ועייפה מלאכול גם...
אני אמורה להיות עם זה בערך שנה, אני מניחה שקצת יותר אולי...
-
לאט לאט את תתרגלי לזה (מנסיון).
[