קשה לי ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נדב כבר שבוע חולה !!!!!!! הוא אפילו התייבש ו"בילינו יומיים בבי"ח
20 תגובות
עמוד 1
  • גם שחר היה בבית מיום חמישי בערב הוא חולה
    אתמול כבר הרגיש יותר טוב בערב היה לו חום נמוך אבל כל היום בסדר, בבוקר קם שוב בסדר והיה בלי חום , שלחתי אותו עם התחפושות. היה היום יום קצר בגן
    עכשיו נראה שהוא שוב פעם לא מרגיש טוב
  • אוף גם אצלי קצת קשה עם שחר

• פייס: ortal_hori
  • קבלי כמה שתרצי

• וואו אני מרגישה כאילו אני כתבתי את המילים שלך

• אל תשכחי שאת בתחילת הריון- הכל נראה יותר נורא
    ואולי הוא כבר מתחיל להרגיש שינוי באוויר

• קשה...אבל הכי עוזר זה פשוט להיות איתם.
    לשחק משחק ביחד,לקרוא סיפור...לשמורר על קור רוח.כמה שהם מרגישים שאנחנו חסרות סבלנות הם יותר בודקים אותנו...
    תרגישו טוב
  • אוף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ממי שלי!

• לא קל, לא קל בכלל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה